20 / 04 / 2024

Anadolu Çarşısı

Anadolu Çarşısı

Anadolu Çarşısı adres bilgileri ve satış ofisi irtibat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Anadolu Çarşısı projesinde hemen teslim daireler 75 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Anka Yapı Anadolu Çarşısı nerede? 75 bin liraya!

Anka Yapı Anadolu Çarşısı nerede? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Anka Yapı Anadolu Çarşısı projesinde daire satış fiyatları 75 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Anadolu Çarşısı'nda daire fiyatları 75 bin liradan başlıyor!

Anadolu Çarşı görücüye çıktı. Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, bu projeyle hem ev sahibi hem de iş sahibi olmak isteyenlerin yüzünün güleceğini belirtti.

Anadolu Çarşısı'nda 90 bin liraya dükkan!

Anka Yapı tarafından 15 bin metrekarelik alanda inşa edilen projede bakkaldan manava, tezgah açılan alandan büyük marketlerin de yer alması bekleniyor. Projede dükkanların yanı sıra 500 adet konut bulunuyor.

Ankara'daki Asker Çarşısı yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Asker Çarşısı" olarak bilinen Anadolu Kapalı Çarşısı'nı baştan aşağı yeniliyor.

Volkan Doğan: Sanayi Çarşısı'ndaki dönüşüme karşı değiliz!

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan, Sanayi Çarşısıyla ilgili dönüşüme karşı olmadıklarını belirterek, "Dönüşümün hakkaniyet çerçevesinde ve esnafımızın mağdur olmayacağı şekilde olmasından yanayız. Biz bu bölgede yaşanan belirsizliğe karşıyız" dedi.

Eskişehir Sanayi Çarşısı için sessiz mi kalınıyor?

Eskişehir'de bir aydan beri önemli bir konu tartışması var. Büyükşehir Belediye Meclisinde tartışılıyor. Sanayi Çarşısının dönüşümü ile ilgili esas konuşması, görüş belirtmesi gerekenler sessiz kalıyor?

Eskişehir Sanayi Çarşısı'nın dönüşümü ertelendi!

Milli İrade Gazetesi'nin yazarlarından Bülent Özyazıcı bugükü yazısında Eskişehir Sanayi Çarşısı dönüşüm projesinin ertelenmesinden bahsetti. İşte Bülent Özyazıcı'nın o yazısı..

Eskişehir Sanayi Çarşısı kaldırılacak mı?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, EMKO'da esnafla buluştu. Kurt, her türlü engelleme ve baskıya rağmen Sanayi Çarşısı'nı kaldıracaklarını ifade etti. Toplantıya, Oto Tamirciler Odası Başkanı Halil Kılıç da katıldı.

Kazım Kurt: Küçük Sanayi Çarşısı kaldırılacak!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşümü ile ilgili bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Kurt, her türlü engelleme ve baskıya rağmen Sanayi Çarşısı’nı kaldıracaklarını ve yılmayacaklarını söyledi.

Yenilenen Zafer Çarşısı faaliyete geçti!

Ankara'nın en önemli simgelerinden olan ve bulunmayan kitapların adresi olan "Zafer Çarşısı", Büyükşehir Belediyesi tarafından tümüyle yenilenerek tekrar hizmete açıldı. Çarşı engelliler için de düzenlendi.

Trabzon Kemeraltı Çarşısı yenileniyor!

TRABZON tarihî Kemeraltı Çarşısı, Ortahisar Belediyesi tarafından hazırlanan projeyle yenileniyor. Ortahisar Belediye Meclisinde dün görüşülen proje, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Eskişehir Sanayi Çarşısı'ndaki dönüşümde son durum ne?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Sanayi Çarşısı ile ilgili Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu tarafından net bir duruş sergilemesi gerektiğini söyledi.

Kayseri Yeraltı Çarşısı'ndaki 62 dükkan kiralandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yeraltı Çarşısı içersindeki 62 dükkanın kiralanması işi ihalesini yaptı. Üç firmanın katıldığı ihaleyi en yüksek teklifi veren Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aldı.

Kayseri Yeraltı Çarşısı ihalesi yarın!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Devlet İhale Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince Yer altı Çarşısı dükkanları için 'Kapalı Teklif Usulü' ile ihaleye çıkıyor. İhale ile çarşıdaki 62 dükkan toplu halde 10 yıllığına kiraya verilecek.

Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'deki düğün salonu icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'de bulunan düğün salonunu satışa çıkardı. Söz konusu düğün salonunun toplam satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Kumkapı Balıkçılar Çarşısı yeniden inşa edilecek!

Avrasya Tüp Geçidi projesinin bağlantı yolları üzerinde bulunduğu için geçtiğimiz yıl yıkılan ve Kumkapı olarak bilinen “Yenikapı Balıkçılar Çarşısı" yeniden inşa edilecek.

Anadolu Çarşısı Haberi

Anadolu Çarşısı


Anadolu Çarşısı projesi İstanbul Çayırova bölgesinde Anka Yapı tarafından inşa ediliyor. Anadolu Çarşısı adres bilgileri öncesinde proje detaylarına yer verelim.


Anadolu Çarşısı Çayırova projesi 21 bin metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Anka Anadolu Çarşısı projesinde konut ve dükkanlar yer alıyor. Anadolu Çarşısı projesi 150 milyon TL yatırımla yükseliyor.


Anka Anadolu Çarşısı projesinde konutlar hemen teslim edilirken, dükkanların 1 yıl sonunda faaliyete geçmesi planlanıyor. Anadolu Çarşısı projesinde 495 adet konut ve 220 adet dükkan bulunuyor.


Anka Anadolu Çarşısı projesinde konutların fiyatları 75 bin TL'den başlarken, dükkanların fiyatları 90 bin TL'den başlayarak değişiyor. Anadolu Çarşısı projesinde 15 bin metrekare kapalı alan bulunuyor.


Anka Anadolu Çarşısı projesi içerisinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları gibi sosyal...