16 / 04 / 2024

Anadolu Gayrimenkul dubai fuarı

Anadolu Gayrimenkul dubai fuarı

Anadolu Gayrimenkul, en yüksek yeşil bina sertifika derecesi olan Leed Platin ön sertifikalı ilk projesi AND ile dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan DubaiCityScape Global 2014 “En İyi Ticari Proje’’ ödülünü kazandı...

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Kaya tarafından kuruldu. 

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuncay Yıldırım tarafından kuruldu.

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Çelik tarafından kuruldu.

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi Maltepe'de Abdullah Oktay Altınbaşak tarafından açıldı.

Ataşehir'de 24.7 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul Ataşehir'de yer alan ofisi 24 milyon 700 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çengelköy'de 40.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 yalı dairesi!

T.C. İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Çengelköy Mahallesi, 842 ada 30 parselde yer alan 2 yalı dairesini 40 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Sancaktepe'de 28.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve bina!

İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Sancaktepe'de yer alan arsa ve binaları 28 milyon 70 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ümraniye'de 28.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Yukarıdudullu Adalı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 28 milyon 723 bin TL'ye icradan satıyor... 

Dubai'de gayrimenkul fiyatları arttı mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ussal Şahbaz bugünkü köşesinde Dubai'deki gayrimenkul sektörünü ve fiyatları kaleme aldı. İşte Ussal Şahbaz'ın 'Dubai bölgesel merkez olurken İstanbul neden olamadı?' başlıklı yazısı...

Anadolu Gayrimenkul dubai fuarı Haberi

Anadolu Gayrimenkul dubai fuarı

Anadolu Grubu iştiraki olan ve ‘gayrimenkul geliştirme, yatırım ve yönetimi’ alanlarında sektörün önde gelen kuruluşlardan biri olma hedefiyle Kasım 2011’de faaliyetlerine başlayan Anadolu Gayrimenkul, gayrimenkul sektöründe kısa zamanda önemli başarılara imza atıyor. Anadolu Gayrimenkul, en yüksek yeşil bina sertifika derecesi olan Leed Platin ön sertifikalı ilk projesi AND ile dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan DubaiCityScape Global 2014 “En İyi Ticari Proje’’ ödülünü kazandı.


Anadolu Grubu’nun bugüne kadar pek çok alanda gösterdiği başarıyı gayrimenkul sektörüne de taşıyan Anadolu Gayrimenkul, 21-23 Eylül tarihlerinde Dubai’de gerçekleşen Cityscape Global 2014 fuarı kapsamında 22 Eylül akşamı Burj Khalifa’da düzenlenen gala gecesinde, alanında en önemli ödüllerden ‘En İyi Ticari Proje’ ödülünüaldı.


Bu yıl dünya çapında toplam 182 projenin katıldığı Dubai CityScape 2014 Fuarı’ndan büyük ödülle dönen...