02 / 05 / 2024

Anadolu turizm projeleri

Anadolu turizm projeleri

Turizmde Anadolu'nun atağa geçtiğini söyleyen ATİD Başkanı Aydın, "İlgi sadece turizm amaçlı seyahat edenlerin ilgisi de değil. Yatırımcı da son yıllarda Anadolu ile daha çok ilgili" dedi.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuncay Yıldırım tarafından kuruldu.

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmoud Abdellah Mohamed ve Habıba Trad ortaklığında kuruldu.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021....

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

TOKİ iki bölgedeki projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Anadolu turizm projeleri Haberi

Anadolu turizm projeleri


Anadolu  Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) Başkanı Seçim Aydın, zengin tarihi ve kültürel birikime sahip Anadolu'ya son yıllarda turistlerin ilgisinin arttığını belirterek, "Türkiye turizmi ortalama yüzde 10-12 büyüme gösterirken Anadolu turizminin büyüme ortalaması yüzde 15. Bu rakamlar bize Anadolu'nun büyüme hızının Türkiye'den daha fazla olduğunu gösteriyor" dedi. 

Aydın, yaptığı açıklamada, Anadolu'nun kendi kabuğunu kırmış, dünyanın ilgisini çeken bir bölge olduğunu belirtti. Son yıllarda atılan adımlar ve hazırlanan eylem planlarıyla Anadolu'nun 12 ay turizme uygun hale geldiğini vurgulayan Aydın. "Anadolu'ya gelen turist sayısında önemli bir artış var. 

Üstelik ilgi sadece turizm amaçlı seyahat edenlerin ilgisi de değil. 

Yatırımcı da son yıllarda Anadolu ile daha çok ilgili" dedi. Anadolu'da otel bulunmayan illerde aıtık 4 ve 5 yıldızlı marka zincir oteller kurulduğuna işaret eden Aydın. Anadolu'ya...