26 / 04 / 2024

anadolu yakası 3+1 satılık daire

anadolu yakası 3+1 satılık daire

Geniş ve ferah bir yaşam alanı tercih edenler için Anadolu Yakası 3+1 satılık daireleri araştırdık. Haberimizde her gelir grubuna hitap eden daire seçenekleri var. İşte 173 bin TL’den başlayan fiyatlarla Anadolu Yakası 3+1 satılık daireler…

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

İstanbul'dan kaçan halkın yeni adresi bu şehir oldu! Pandemi sonrası 3+1 daire neredeyse kalmadı

İstanbul'da tarihinde ilk kez pandemi döneminde Anadolu'ya göç verdi. Sayının pandemi döneminde 50 bin olduğu öğrenildi. İstanbul'dan farklı bir şehre göç etmeyi tercih edenlerin ilk durağı ise Tekirdağ oldu. Tekirdağ'da şu anda 3+1 daireler neredeyse kalmadı.

Kurtköy Paragon'da 3+1'ler 688 bin TL'ye!

Kurtköy Paragon projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirildi. Projede 3+1 daire fiyatları 688 bin TL'den başlıyor.

Ert Plus Topkapı'da 750 bin TL'ye 3+1! Yeni Proje!

Ert Plus Topkapı projesi Ert Plus İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da hayata geçiriliyor. Projede 3+1 daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. 

İstanbul Anadolu Yakası en ucuz daire fiyatları 2017!

İstanbul’un kalabalığından bir nebze olsun uzakta, daha sakin bir yaşam sürmek isteyenler için “İstanbul Anadolu Yakası en ucuz daire fiyatları 2017!” başlıklı yazımızda konut projelerini ve fiyatlarını sıraladık.İstanbul’un Anadolu Yakası’nda ev fiyatları 1+1 dairelerde 169 bin TL’den başlıyor...

216 Yapı'dan Anadolu Yakası'na 3 yeni proje!

216 Yapı, İstanbul’un Anadolu yakasında, Fenerbahçe Dalyan’da, 25 milyon dolarlık yatırımla ultra lüks projeye başlıyor. 216 Yapı, Anadolu yakasında Kozyatağı ve Taşdelen’de olmak üzere iki proje daha yapacak.

Anadolu Yakası Belediye Başkanları 3. Havalimanı'nı gezdi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Anadolu Yakası Belediye Başkanları, önce Hac’dan dönen Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’i ziyaret etti, ardından 3. Havalimanı inşaatına giderek çalışmaları yakından inceledi.

Selective Port'ta 462 bin 700 TL'ye 3+1! 3 bin 432 lira taksitlerle!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Selective Port projesinde sadece 3 bin 432 lira taksitlerle konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Projede 3+1 daireler 462 bin 270 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İstanbul Anadolu Yakası'nda bu yıl teslim edilecek 19 proje!

İstanbul’un Anadolu Yakası'nın, Marmaray, 3. Köprü, metro hatları, İstanbul Finans Merkezi gibi yatırımların sonucunda yıldızı parladı. İşte Anadolu Yakası'ndan konut ve ofis bakmak isteyenler için bu yıl teslim edilecek projeler şöyle:

Dekon Suadiye Ametist'te 3+1'ler 1 milyon 520 bin TL'ye!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen proje 2+1, 3+1 ve 4+2 şeklinde dairelerden meydana geliyor. Dekon İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Dekon Suadiye Ametist'te teslimlerin Aralık 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Kadıköy Dekon Suadiye Ametist'te 1 milyon 520 bin TL'ye 3+1!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de Dekon İnşaat imzasıyla yükselen Dekon Suadiye Ametist projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatı 1 milyon 520 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sky Bahçeşehir'de 471 bin TL'ye 3+1!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen Sky Bahçeşehir Konutları'nda 2+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteren daire seçenekleri bulunuyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 471 bin TL'den başlıyor.

Esenyurt Hep İstanbul'da 3+1'ler 459 TL'ye!

Tekfen Emlak Geliştirme imzası taşıyan Hep İstanbul'da daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiyor.

anadolu yakası 3+1 satılık daire Haberi

anadolu yakası 3+1 satılık daire

Son yıllarda her ne kadar stüdyo ve 1+1 dairelere talep artsa da büyük metrekareli 3+1 daireler de popülaritesini her zaman sürdürüyor. Genellikle kalabalık ailelere yönelik geliştiren 3+1 daireler geniş ve ferah bir yaşam alanı sunuyor. Bu haberimizde de emlakkulisi.com takipçileri için Anadolu Yakası’nda hayata geçirilen 3+1 daire fiyatlarını araştırdık. Haberimizde her bütçeye uygun daire alternatifi var.  173 bin TL’ye de 3+1 var 1 milyonun üzerinde bir rakama da…Karar sizin.. İşte Anadolu Yakası 3+1 satılık daireler…


 


Pendik Essen Park’ta 173 bin TL

Hak Yapı güvencesiyle Pendik’te inşa edilen Essen Park Evleri, toplam 119 daireden oluşuyor. Pendik Essen Park Evleri’nde 72-96 metrekare...