19 / 04 / 2024

anadolu yakası ev fiyatlar ne kadar

anadolu yakası ev fiyatlar ne kadar

İstanbul'daki gayrimenkul fiyatları tırmanışını sürdürüyor. Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı, daha uygun fiyatlı konut alternatifleri sunan Anadolu yakasında fiyatlar, Avrupa yakasıyla yarışıyor.

Mert Hakan Yandaş, Anadolu Yakası'ndan ev bakıyor!

Sivassporlu Mert Hakan Yandaş, ailesi ile oturmak için ev bakmaya başladı. Emlakçılar ile görüşerek tesislere yakın bir ev istediğini söylediği ortaya çıkan yıldız isim rotasını Anadolu Yakası'na çevirdi.

Anadolu Yakası’nda en ucuz evler hangi ilçelerde?

Son yıllarda emlak endeksi hızla yükselen Anadolu Yakası ilçelerinde, ortalama metrekare birim fiyatı da yükseliş gösterdi.  Fakat uygun fiyata ev satın alabileceğiniz ilçeler de yok değil. Peki, Anadolu Yakası’nda en ucuz evler hangi ilçelerde?

İstanbul Anadolu Yakası en ucuz daire fiyatları 2017!

İstanbul’un kalabalığından bir nebze olsun uzakta, daha sakin bir yaşam sürmek isteyenler için “İstanbul Anadolu Yakası en ucuz daire fiyatları 2017!” başlıklı yazımızda konut projelerini ve fiyatlarını sıraladık.İstanbul’un Anadolu Yakası’nda ev fiyatları 1+1 dairelerde 169 bin TL’den başlıyor...

Anadolu Yakası Belediye Başkanları Beykoz’da buluştu!

İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkanları, Aralık ayı toplantısı Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Anadolu Yakası Belediye Başkanları Tuzla’da bir araya geldi!

Her ay bir ilçenin ev sahipliğinde gerçekleşen Anadolu Yakası Belediye Başkanları Toplantısı’nın Eylül ayı buluşması, Tuzla’da gerçekleşti. Toplantıya Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ev sahipliği yaptı...

Turgay Tanes: Mega projeler Anadolu Yakası'nın kaderini değiştirecek!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, mega projelerle Anadolu Yakası'nın kaderinin değişeceğini, 3 yıl sonra çok ciddi geliri olanların bile Bağdat Caddesi'nde ev almakta zorlanacağını öngörüyor.

Turgay Tanes:3 yıl sonra Anadolu Yakası'ndan ev almak zor olacak!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, mega projelerle Anadolu Yakası'nın kaderinin değişeceğini, 3 yıl sonra çok ciddi geliri olanların bile Bağdat Caddesi'nde ev almakta zorlanacağını öngörüyor.

Anadolu Yakası Belediye Başkanları Sultanbeyli’de buluştu!

Anadolu Yakası Belediye Başkanları Haziran ayı toplantısı, Sultanbeyli’de gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in ev sahipliğinde yapılan yapılan toplantıda gündem değerlendirildi ve ilçelerin sorunları masaya yatırıldı.

Anadolu Yakası'nın yıldızı ulaşım projeleriyle parladı!

Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı Anadolu Yakası, özellikle son yıllarda hızlanan ulaştırma projeleriyle erişilebilirliğin artması nedeniyle giderek değerlendi.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 12 Mayıs 2015!

Anadolu Yakası'ndaki Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 13 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi!

Anadolu Yakası'ndaki Adalar, Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine bugün elektrik verilemeyecek.

Anadolu yakası ayrı bir kent olarak şekilleniyor!

İstanbul'un çok önemli bir değişimin eşiğinde olduğuna dikkat çeken İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes; "İstanbul 2010'lara kadar Anadolu yakasının yatakhane ya da otel olarak kullanıldığı bir konumdaydı" dedi..

Kartal Anadolu yakasının merkezi oluyor!

Kartal, Anadolu yakasının merkezi olma yönünde gelişiyor ve dönüşüyor. Kartal’da dönüşüm çalışmalarını başlatan Op. Dr. Altınok Öz, kentsel ve deprem dönüşümü konusunda öncü olan çalışmalarla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

anadolu yakası ev fiyatlar ne kadar Haberi

anadolu yakası ev fiyatlar ne kadar

İstanbul'daki gayrimenkul fiyatları tırmanışını sürdürüyor. Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı, daha uygun fiyatlı konut alternatifleri sunan Anadolu yakasında fiyatlar, Avrupa yakasıyla yarışıyor. Göztepe- Ataşehir bölgesinde markalı konut fiyatlarının metrekaresi 6 bin lira, Sancaktepede ve Tuzlada 3 bin lira, Riva'da ise 2 bin 500 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Anadolu yakasının ilk metrosu özelliğini taşıyan Kadıköy-Kartal metro hattı, Adalet Sarayı ve D -100 güzergahı boyunca uygulanan Kartal kentsel dönüşüm projesi, bölgedeki markalı konut metrekare fiyatlarını 4 bin-5 bin dolar seviyelerine kadar çıkardı. 


Yeni...