27 / 04 / 2024

anadolu yakasının en büyük parkı

anadolu yakasının en büyük parkı

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

Dünya Şehir Maltepe'de yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı! Son 2 gün!

Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe projesinde yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı devam ediyor.

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

ELLS Kartal 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Artuklu Yatırım Emlak tarafından Anadolu Yakası’nın her geçen gün değerlenen semti Kartal’da hayata geçirilen, ELLS Kartal 4 ay sonra teslim edilecek. Son fırsatları kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Batıyakası önümüzdeki hafta satışta! 611 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Batı Yakası projesinin önümüzdeki hafta satışa çıkması bekleniyor. Projede 611 adet konut yer alıyor.

İstanbul Anadolu Yakası'na kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Anadolu Yakası'nda büyük bir dönüşüm projesi hazırlandığını açıkladı. Kurum, "Anadolu Yakası Rezerv Yapı Alanı" Büyük İstanbul Dönüşümü için çok önemli bir adım olacak" dedi...

Anadolu Yakası konut projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Beyttürk iştiraki olan Reagroups Gayrimenkul Pazarlama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, İstanbul'da yabancı yatırımcı ilgisinin son dönemde Anadolu Yakası konut projelerine yöneldiğini söyledi.

Anadolu yakasına yeni metro hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Anadolu yakasının yeni metro hattı için düğmeye bastı.

Artzen Design mekanlarınızı sanata dönüştürüyor!

İstanbul’un Boğaz ile buluştuğu, denizin yeşil ile kavuştuğu Anadolu Yakası’nın en güzel semtlerinden Çengelköy’de,  140 yıllık geçmişe sahip Tahir Paşa Konağı’nda yer alan Artzen Design dünyanın en iyi markalarını tasarım severlerle buluşturuyor.

İlçe ilçe Anadolu Yakası konut fiyatları!

Konut ve ulaşım projelerinin her geçen gün arttığı İstanbul'un Anadolu Yakası'nda fiyatlar yükselişini sürdürüyor. Bölgedeki konut fiyatları sizler için araştırıldı...

Anadolu Yakası’nda en ucuz evler hangi ilçelerde?

Son yıllarda emlak endeksi hızla yükselen Anadolu Yakası ilçelerinde, ortalama metrekare birim fiyatı da yükseliş gösterdi.  Fakat uygun fiyata ev satın alabileceğiniz ilçeler de yok değil. Peki, Anadolu Yakası’nda en ucuz evler hangi ilçelerde?

Anadolu Yakası'nın avantajlı ilçeleri: Kartal, Pendik,Tuzla!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen  Kartal, Pendik, Tuzla aksındaki yeni konutlar, elverişli fiyatları nedeniyle İstanbul Anadolu yakasında tercih nedeni. 

Tuzla’nın en geniş daireleri Lokum Manzara’da!

Lokum Evler projesinin 4.etabı olan Lokum Manzara İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgesi Tuzla Aydınlı'da yükseliyor.  Lokum Manzara'da bölgenin en geniş dairelerine yer veriliyor. 

MESA Cadde basın lansmanı 23 Şubat'ta!

Gayrimenkul sektörünün üç köklü firması; Mesa, Caba ve Aslan Yapı ortaklığıyla Anadolu Yakası’nın en değerli semtlerinden biri olan Maltepe’de başlayacak MESA CADDE projesi lansmana çıkıyor.

anadolu yakasının en büyük parkı Haberi

anadolu yakasının en büyük parkı

Maltepe’nin 90, Cumhuriyetin 95. yılı sebebiyleMaltepe Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda start verilen “Cumhuriyet Benim Festivali”, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda dudak uçuklatan bir finale hazırlanıyor. Maltepe Belediyesi'nde yer alan habere göre, 44 dönümlük bir araziye Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa eden belediye, burayı 29 Ekim’de Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak, hizmete açacak. 29 Ekim Pazartesi günü saat: 19.00’da yapılacak açılışta Koray Avcı, en sevilen şarkılarını Maltepeliler için söyleyecek.

KORKU SAÇIYORDU, YEŞİLLE HAYAT BULDU

Cevizli Mahallesi Tugayyolu Caddesi’nde yılda bir defa Kurban Bayramı öncesinde kurban pazarı ve kesim alanı olarak kullanılan, onun dışında yıl boyunca atıl durumdaki 44 dönümlük arazi, vatandaşların da korkulu rüyası olmuştu. Geçiş güzergahını kullanan vatandaşlar, kurban pazarı sonrasında ortaya yoğun koku ve sineğin yanı sıra bölgenin ıssız...