24 / 04 / 2024

Anahtar proje

Anahtar proje

Türkiye’de kentsel dönüşüm alanına getirdiği çözüm önerileriyle, sektörde kısa sürede öncü konuma gelen Anahtar Proje ve ABD’nin en büyük şehir planlama firması Torti Gallas işbirliğinin açıklanacağı toplantı 24 Şubat Çarşamba Günü gerçekleşecek.

DenizBank ile Anahtar Proje arasında kentsel dönüşüm anlaşması imzalandı!

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, ticari sorumluluklarının yanı sıra taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde kentsel dönüşüm finansmanında sektörün lideri olmayı hedefliyor. Protokol, Anahtar Proje tarafından yürütülen kentsel dönü

Deprem risk raporu için 500 TL destek sağlanacak!

Deprem risk raporu için 500 TL destek sağlanacak. Denizbank ile Anahtar Proje arasında kentsel dönüşüm süreçlerinin bütün finansal ihtiyaçlarının sağlanması amacı ile bir protokol imzalandı.

Deprem risk raporu için 500 lira destek!

Deprem risk raporu için 500 TL destek Deniz bank ile Anahtar Proje arasında kentsel dönüşüm süreçlerinin bütün finansal ihtiyaçlarının sağlanması amacı ile bir protokol imzalandı.

Kendin yık-yap modeliyle binlerce bina hızlıca dönüşecek!

Anahtar Proje Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kökbudak, dönüşüm yasasının üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen kentlerin yenilenemediğini anlatarak, kendin yık - yap modelinin süreci hızlandıracağını vurguladı.

Anahtar Proje şirketi kentsel dönüşümde A'dan Z'ye hizmet verecek!

Yaklaşık iki yıl önce devreye alınan yasa için yeni düzenlemeler yapılırken, özel sektör de dönüşümün hız kazanması için çaba gösteriyor. Anahtar Proje şirketi de A'dan Z'ye hizmet dönemini başlatarak bir ilke imza attı...

Arif Murat Kökbudak: Anahtar Proje eksiklikleri giderecek!

Kentsel dönüşümde hukuki sözleşmelerin yapılmasından idari şartların hazırlanmasına kadar birçok alanda büyük eksikler olduğunu vurgulayan Arif Murat Kökbudak, yaptığı açıklamada Anahtar Proje'nin bu eksikliklerini giderdiğini söyledi.

Feza Proje'den yurt dışı atağı!

Feza Proje, ‘Anahtar teslim’ tasarımları ile yurt dışı projelerinde daha fazla yer almak istiyor. Feza Proje Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Karabulut ile şirketin projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Skyland İstanbul’da tek anahtar dönemi başladı!

Eroğlu Yapı tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul’da en cazip yatırım için tek anahtar dönemi başladı. Proje kapsamında rezidanslar, 0.98 faizli 120 ay 5 bin 300 TL taksit seçeneği ile, ofisler ise 2 bin 50 faizli 60 ay 9 bin 700 TL taksitle satılıyor.

Menemen Kuzeyşehir'de anahtar teslimi Aralık 2018'de!

Yücesoy İnşaat tarafından İzmir Menemen'de inşa edilen Kuzeyşehir Projesi'nde anahtar teslimin Aralık 2018'de yapılacağı belirtildi. Proje yatırımda yüksek kazanç fırsatıyla dikkat çekiyor.

Asaf Adi İş Ortaklığı 3. İstanbul proje fiyatları!

İstanbul Başakşehir'de konumlandırılan 3. İstanbul projesi 1.272 adet konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana geliyor. Projede anahtar teslimlerin 2019 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Asaf Adi İş Ortaklığı 3. İstanbul proje fiyatları...

Güneşli Nurol Park proje fiyatları 2017!

Nurol GYO tarafından hayata geçirilen Güneşli Nurol Park projesinde anahtar teslimler hemen yapılıyor. İşte Güneşli Nurol Park proje fiyatları 2017...

İnegöllü mobilyacılar proje bazlı çalışmaya başladı!

Otel, hastane, tatil köyü ve konut projelerine anahtar teslim mobilya dekorasyonuna ağırlık vermeye başlayan İnegöllü mobilyacılar, yüksek volümlü üretimlerden çok proje işleriyle katma değer sağlamayı hedefliyor. İnegöllü mobilya üreticileri yurt içindeki projelerin yanı sıra yurt dışında da aldıkl

Anahtar Proje ve Torti Gallas and Partners'tan dev işbirliği!

Anahtar Proje, kuruluşundan bu yana 1 milyondan fazla insanı ev sahibi yapan ve 1500 ün üstünde şehir ölçeğinde mahalle tasarlamış dünyanın konusunda lider şehir planlama ve mimarlık firması 'Torti Gallas and Partners ’la önemli bir işbirliğine imza attı.

Anahtar Proje, Torti Gallas işbirliği toplantısı 24 Şubat'ta!

Türkiye’de kentsel dönüşüm alanına getirdiği çözüm önerileriyle, sektörde kısa sürede öncü konuma gelen Anahtar Proje ve ABD’nin en büyük şehir planlama firması Torti Gallas işbirliğinin açıklanacağı toplantı 24 Şubat Çarşamba Günü gerçekleşecek.

Anahtar Proje-Torti Gallas basın toplantısı ertelendi!

Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle yarın düzenlenecek Anahtar Proje-Torti Gallas işbirliği basın toplantısı yakın bir tarihe ertelendi.

Anahtar Proje, Torti Gallas ile işbirliği yapıyor!

Anahtar Proje, ikinci yılını dünyada 100’den fazla şehir, 13’den fazla ülkede çalışmalarını sürdürerek kuruluşundan itibaren 1 milyondan fazla insanı ev sahibi yapan konusunda lider mimarlık firması 'Torti Gallas'la işbirliğini açıklayarak kutluyor.

Acendis anahtar teslimi hastane kuruyor!

Temelleri 1995 yılında Almanya'da atılan Acendis, anahtar teslimi hastane yapıyor. Türkiye'de bugüne kadar 200'ün üzerinde proje üstlendi ve yüzde 50'nin üzerinde pazar payına sahip.

DenizBank ile Anahtar Proje arasında kentsel dönüşüm anlaşması imzalandı!

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, ticari sorumluluklarının yanı sıra taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde kentsel dönüşüm finansmanında sektörün lideri olmayı hedefliyor. Protokol, Anahtar Proje tarafından yürütülen kentsel dönü

Denizbank ve Anahtar Proje kentsel dönüşüm için finansal destek oldu!

DenizBank ile Anahtar Proje arasında kentsel dönüşüm süreçlerinin tüm finansal ihtiyaçlarının sağlanması amacıyla bir protokol imzalandı. Anahtar Proje tarafından yürütülen tüm kentsel dönüşüm çalışmalarında geçerli olacak.

Anahtar proje Haberi

Anahtar proje

Kentsel dönüşüm alanında taraflar arasında köprü görevi üstlenen Anahtar Proje, ikinci yılını  dünyada 100’den fazla şehir, 13’den fazla ülkede çalışmalarını sürdürerek kuruluşundan itibaren 1 milyondan fazla insanı ev sahibi yapan konusunda lider mimarlık ve kentsel dönüşüm firması 'Torti Gallas'la işbirliğini açıklayarak kutluyor.


Birbirinden başarılı projeler ve  Türkiye’de kentsel dönüşüm alanına getirdiği çözüm önerileriyle, sektörde kısa sürede öncü konuma gelen Anahtar Proje ve ABD’nin en büyük şehir planlama firması Torti Gallas işbirliğinin açıklanacağı toplantı 24 Şubat Çarşamba Günü...