26 / 04 / 2024

Anahtar teslimi hastane projeleri

Anahtar teslimi hastane projeleri

Anahtar teslimi hastane projelerine imza atan Acendis, yurt dışında yeni ülkelerle büyümeye odaklandı. Kuruluş, Çin'de ve Suudi Arabistan'da şirket kurdu. Bu iki pazarın önümüzdeki üç yılda ciroya 55-60 milyon dolarlık katkı sağlaması hedefleniyor.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta anahtar teslimi yapıldı!

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nde anahtar teslim töreni yapıldı. 113 hak sahibine anahtarları verildi. Törende İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de anahtar teslimi yapıldı! 

İBB şirketi KİPTAŞ tarafından 2021'de inşaatına başlanan 253 konutun yer aldığı Bağcılar Kiraz Evler kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı. 

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya kentsel dönüşümde anahtar teslimi yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Yıldıztabya kentsel dönüşüm projesi dahilinde hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldı. 

Kayseri Kocasinan Yunus Emre'de anahtar teslimleri başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 336 konutun anahtar teslimi başladı.

Diyarbakır Sur'da tamamlanan konutların anahtar teslimi başladı!

Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonlarla terörden temizlenerek yeniden yaşam başlatılan Sur'da bitirilen konutların anahtar teslimi başlatıldı.

Ytong'tan 8 haftada anahtar teslim müstakil ev!

Müstakil bir yaşam hayalini gerçeğe çeviren Türk Ytong, Ytong Ev projesini hayata geçirdi. Ytong montaj ekipleri, 8-10 haftada anahtar teslimi ev inşa ediyor.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın anahtar teslimi 31 Ocak'ta!

Balıkesir'de hayata geçen Yeni Karesi Konutları için geri sayım başladı. Projede anahtar teslimi 31 Ocak'ta yapılacak.

Melikgazi'de 1034 dairenin anahtar teslimi yapıldı!

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1034 dairenin teslimi gerçekleşti.

Kayseri Tomarza 2. etap TOKİ'de anahtar teslimi başladı!

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde 2. etap TOKİ konutlarında bulunan 277 adet konut yeni sahiplerini teslim ediliyor. Anahtar teslimi 13 Kasım'a kadar devam edecek.

Erzurum Veyisefendi'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Veyisefendi Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yeni konutların anahtar teslimini gerçekleştirdi.

Kayseri Kocasinan’daki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Sahabiye ve Seyrani Mahalleleri'nde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamlanan konutların anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. 

Avcılar İnşaat'tan erken anahtar teslimi!

Sektörün önde gelen isimlerinden Avcılar İnşaat , Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nde erken anahtar teslimi yapacaklarını duyurdu. 2021 Aralık ayında daire teslimi planlanan projede teslim tarihinin 2020 yılı Kasım ve Aralı ayları içerisinde gerçekleşeceği belirtildi...

Anahtar teslimi hastane projeleri Haberi

Anahtar teslimi hastane projeleri

Türkiye dahil 20 ülkede aktif olarak faaliyet gösteren Acendis, Türkiye'de Acıbadem'den Medicalpark Sağlık Grubu'na kadar zincir hastanelerin birçoğu için proje gerçekleştirdi. Yurtdışı ayağını genişleten şirket, son olarak Çin Halk Cumhuriyeti'nde ve Suudi Arabistan'da şirket kurdu. Bu coğrafyalardaki iş fırsatlarıyla yakından ilgilendiklerini vurgulayan Acendis Şirketler Grubu CEO'su Haşan Şahin, "Şu anda Ürdün'de devam eden bir projemiz var. Amman'daki projemiz Al-Kindi Hospital 2019'da devreye girecek. Bu projenin yatırım maliyeti 50 milyon dolar. Katar'ın başkenti Doha'da ise ilk Türk hastanesi olarak faaliyet gösteren Turkish Hospital'ı tamamladık" diyor.

YÜZDE 10 BÜYÜME HEDEFİ

Ekonomist'te yer alan habere göre; 2018 yılını 100 milyon Euro ciro ile kapatmayı planlayan Acendis Şirketler Grubu, 2019 yılında ise yüzde 10 oranında büyümeyi hedefliyor. Yeni girilen Çin ve Suudi Arabistan pazarlarının şirket...