26 / 04 / 2024

Anamur-Ermenek yolu

Anamur-Ermenek yolu

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Elvan, "Anamur-Gazipaşa arasındaki 9 kilometrelik bir bölüm var o bölümün de ihalesini yapıp Gazipaşa'yla bağlantımızı süratle güçlendireceğiz" dedi...

Anamur-Ermenek yolu için acele kamulaştırma yapılacak!

Anamur-Ermenek yolu yapım çalışmaları kapsamında Anamur'daki bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Akdeniz Sahil Yolu inşaatında son durum!

Mersin ve Antalya'yı birbirine bağlayacak olan Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında, Mersin'in Anamur ilçesinde inşası tamamlanan viyadük ve tünel trafiğe açıldı.

Akdeniz Sahil Yolu'ndaki viyadük 2017'de tamamlanacak!

MERSİN-Antalya arasındaki Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında viyadük çalışmaları devam ediyor. Demirören Bademiçi mevkiindeki viyadük tamamlandığında Anamur ile Gazipaşa ilçeleri arasındaki karayolu 4.5 kilometre kısalacak.

Anamur İmalatçılar Küçük Sanayi Sitesi çalışmaları için adım atıldı!

Anamur İmalatçılar Küçük Sanayi Sitesi için adımlar atıldı. Anamur- Ermenek karayolu Karalar Bahşiş köyü sınırında yapılmasına karar verilen İmalatçılar Sanayi Sitesi iki etaptan oluşacak.

Anamur'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Aydınlar İnşaat, Akdeniz'in incisi Anamur'da kentsel dönüşümde atağa kalktı. Abdulnasır Aydın, "En büyük projelerimiz arasında yer alan kentsel dönüşüm projesini Anamur Akdeniz Mahallesi çevre yolu üzerinde başlattık" dedi

ODTÜ Yolu'nun asfalt serim çalışması başlatıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Anadolu Bulvarı Konya Yolu bağlantısının ODTÜ'nün içinden geçen bölümünde asfalt serim çalışması başlandı. Toplamda 100 iş makinesi ile çalışmalar devam ediyor..

Corner Life Güneşli Basın Express Yolu evinizin yeni adresi!

İstanbul'un yatırım merkezi Basın Express Yolu, evinizin yeni adresi. Şehrin merkezi Corner Life Günşli'de yaşam başlıyor. Projede daire fiyatları 197 bin 800 liradan başlangıç gösteriyor...

Pazarçayırı Sultaniye yolu yenileniyor!

Ekipler, Suadiye’den Kartepe kayak merkezine ve mesire alanlarına ulaşım sağlanan yolda yenileme çalışması yaptı. Yol Pazarçayırı ve Sultaniye köylerine ulaşımda da kullanılan grup yolu özelliğini taşıyor.

Pamukkale ve Karahayıt yolu yenileniyor!

Pamukkale Yolu inceleme gezisine, Vali Demir'in yanı sıra, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz ve davetliler katıldı.

Ankara Esenboğa Havaalanı Yolu üzerinde 10 milyon 506 bin TL'ye arsa!

Ankara Esenboğa Havalimanı Yolu üzerinde yer alan arsa geçici teminat bedeli 315 bin 180 TL, muhammen bedeli ise 10 milyon 506 bin TL'den satışa sunuluyor...

64 bisiklet yolu projesi onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Belediyelerin 64 bisiklet yolu projesi, ilgili teknik dairelerce onaylanmış olup, bütçe imkanları dahilinde değerlendirilecek" dedi. Bakanlık belediyelere yıl sonuna kadar 189 temizlik aracı dağıtacak.

81 İlde Bisiklet Yolu Projesi'ne 2 milyon lira destek sağlanacak!

Hava kirliliğinin önlenmesi için de toplu taşıma araçlarıyla bisiklet kullanımını özendirmeyi istediklerini vurgulayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bu çerçevede ''81 İlde Bisiklet Yolu Projesi'' hazırladıklarını ifade etti

Evliya Çelebi Kültür Yolu projesi tamamlandı!

Ünlü gezgin Evliya Çelebi'nin "Seyahatname" sinde geçen 1671 yılındaki hac yolculuğu güzergahının, Türkiye'nin ilk uzun mesafe yürüyüş ve atlı gezi yolu olması amacıyla hazırlanan "Evliya Çelebi Kültür Yolu" tamamlandı..

Anamur-Ermenek yolu Haberi

Anamur-Ermenek yolu

Beraberinde AK Parti Mersin milletvekilleri Hacı Özkan, Zeynep Gül Yılmaz ve AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ile AK Parti Anamur İlçe Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programlarına katılan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, yaptığı konuşmada, ülke güvenliği için mücadele veren ve sınırda nöbet tutan güvenlik güçlerinin bayramını kutladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bayramların birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirdiğini, Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğunu ancak zor bir coğrafyada bulunduğunu ifade eden Elvan, "Geçen yıl ciddi bir döviz artışıyla saldırıya uğradık. Bununla birlikte enflasyonda bir artış meydana geldi ve ekonomik anlamda bir durgunluk yaşandı. Biz güçlü bir devletiz, milletiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu saldırılar karşında gerekli tedbirler alındı ve şu anda çok iyi bir noktadayız....