19 / 04 / 2024

Andrew Viterbi kalifornia evi satılık mı

Andrew Viterbi kalifornia evi satılık mı

Dünyanın önde gelen bilişim şirketlerinden Qualcomm'un kurucusu Andrew Viterbi'nin Kaliforniya'da bulunan 60 milyon dolarlık evi görenleri büyülüyor.

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Sıfırdan en tepeye yükselen Andrew Carnegie başarılı olmanın 7 sırrını verdi!

Fakir bir ailenin çocuğu olan ve daha sonrasında adım adım zirveye tırmanan Andrew Carnegie, başarılı olmanın 7 sırrını paylaştı. İşte Andrew Carnegie'den başarının 7 sırrı...

Andrew Carnegie'den Başarının 5 Sırrı!

Andrew Carnegie'nin dünyanın en zengin adamlarından biri olmaya uzanan başarısının sırrı ne? Dünya çapında Andrew Carnegie gibi bir servete ulaşmış insan sayısı çok az. Cevabı haberimizde...

İngiltere'den flaş kripto para uyarısı!

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Andrew Bailey son zamanda yatırımda gözde olan kripto para borsasına yönelik uyarıda bulundu. Bailey açıklamasında, "Eğer tüm paranızı kaybetmeye hazırsanız kripto paralara yatırın" dedi.

Bahamalar'daki Little Ragged Adası 19.5 milyon dolara satılıyor!

Bahamalar'da St Andrew's olarak da bilinen tropikal ada Little Ragged, 19.5 milyon dolara satışa sunuldu. 

Perfect Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Perfect Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mostafa K. Mohamed ve Andrew Bules Y. Shaker ortaklığında kuruldu.

İngiltere'de konut sektörü yavaşladı! 

İngiltere Merkez Bankası (BoE) Başkanı Andrew Bailey, ülkede konut sektörünün 2021 yılının başında yavaşladığını dile getirdi. 

Kripto para birimleri kalıcı değil!

İngiltere Merkez Bankası (BoE) Başkanı Andrew Bailey, mevcut hiçbir kripto para biriminin uzun vadede bir ödeme aracı olarak çalışabilecek bir yapıya sahip olmadığını ifade etti.

Perfect Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Perfect Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mostafa K Mohamed ve Andrew Bules Y. Shaker ortaklığında kuruldu.

Çin Trump'a karşı ticaret savaşını kazanıyor!

Bloomberg yazarı Andrew Browne, Çin'in ABD Başkanı Donald Trump'a karşı ticaret savaşını kazanmayı başardığını öne sürdü.

New York'ta beş bölgede inşaat sektörüne onay verildi!

New York Valisi Andrew Cuomo, yaptığı açıklamada eyalette vaka sayıları azalan ve açılma kriterlerini karşılayan beş bölgede inşaat, üretim gibi sektörlere onay verildiğini söyledi.

New York'ta koronavirüs yüzünden kirasını ödeyemeyenler evlerinden tahliye edilemeyecek!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ev kirasını ödeyemeyenlerin 20 Ağustos tarihine kadar evlerinden çıkarılamayacağını duyurdu.

New York'ta inşaat sektörü yeniden faaliyete geçecek!

New York Valisi Andrew Cuomo, eyaletin 4 aşamada normale döneceğine dikkat çekti. Cuomo, ilk olarak inşaat sektörünün, ikinci aşamada profesyonel hizmetler ve emlak sektörünün faaliyetlerine başlayacağını belirtti...

Andrew Viterbi kalifornia evi satılık mı Haberi

Andrew Viterbi kalifornia evi satılık mı

Dünyanın önde gelen bilişim şirketlerinden Qualcomm'un kurucusu Andrew Viterbi'nin Kaliforniya'da bulunan 60 milyon dolarlık evi görenleri büyülüyor.




 Modern iç ve dış tasarıma sahip ev, 26 bin metre kare üzerine inşa edilmiş.




Güneş panelleriyle kendi elektriğini üreten bu devasa evin...