25 / 04 / 2024

Andromeda Gold satış fiyatları

Andromeda Gold satış fiyatları

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Andromeda Gold fiyatları 1 milyon 830 bin TL'den başlıyor. İstanbul Ataşehir'de yükselen Andromeda Gold projesinde teslimler hemen yapılıyor.

Platin Gold & Deluxe Residence satışa çıktı! Yeni proje!

Platin Gold & Deluxe Residence, Platin Grup tarafından Ankara Esenboğa Havalimanı'na komşu olacak şekilde yükseliyor. Platin Gold & Deluxe Residence'ta satışlar başladı. İşte Platin Gold & Deluxe Residence ile ilgili ayrıntılar...

Karasu Gold City nerede? Karasu Gold City konut fiyatları ne kadar?

Ekşioğlu İnşaat tarafından inşa edilen Karasu Gold City satışları devam ediyor. Peki, Karasu Gold City konut fiyatları ne kadar? Karasu Gold City nerede? İşte detaylar...

Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı! Son 2 adet konut!

Ekşioğlu İnşaat tarafından Sakarya Karasu'da inşa edilen projde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı sağlanıyor.

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Süleyman Turan tarafından kuruldu.

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer 3 bin 999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer, közleme, ızgara, pişirme, ısıtma, meyve sebze kurutma ve ev yoğurdu yapma fonksiyonları ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

iPhone 13 Pro 256 GB Gold A101'de satışta! Hemen bu fırsata göz atın! iPhone 13 Pro 6 Eylül 2022 fiyat listesi!

Başlattığı kampanyalarla pek çok tüketicinin yüzünü güldürmeyi sürdüren perakende devi A101, şimdi de iPhone 13 Pro 256 GB'ı satışa çıkardı. Peki iPhone 13 Pro ne kadar? iPhone 13 Pro A101'de ne kadara satılıyor? İşte iPhone 13 Pro 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Caprice Gold'daki devremülkler icradan satılacak!

Fadıl Akgündüz’ün yarım kalan son büyük projesi Caprice Gold için belirsizlik sürüyor. İflas dairesi, tüm varlıkların değerini ortaya çıkardıktan sonra icradan satış için gün belirleyecek.

Cengiz Holding, Kaz Dağı'nda maden satın aldı!

Cengiz Holding Kaz Dağı'nın Halilağaköyü yakınlarında Kanadalı Liberty Gold ve Teck Resorurces’a ait altın bakır madenini 55 milyon dolara satın aldı. 

Green Gold Hotel 10.2 milyon TL'ye icradan satışta!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Gülçamlı mevkiinde yer alan Green Gold Hotel isimli gayrimenkul 10 milyon 243 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Gold Residence Emek ile Kepez'de yeni bir güneş doğuyor!

Antalya Kepez'de hayata geçirilen Gold Residence Emek projesine satışlar başladı. Projede 290 daire ile 30 ticari birim bulunuyor. 

Gold Residence Emek projesinde satışlar başladı! Yeni Proje!

EKŞ Ekşioğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Gold Residence Emek projesi "Siz de bu ana tanıklık etmek ister misiniz " sloganıyla tanıtılıyor..

Roya Gold Altunizade satış ofisi!

Roya Gold Altunizade projesi İstanbul Üsküdar Altunizade'de yükseliyor. Proje 25 milyon TL yatırım değerine sahip...

Gold Residence Urkay nerede? İşte lokasyon!

Toplam 83 adet daireden meydana gelen Gold Residence Urkay projesinde dairelerin metrekare satış fiyatları 4 bin 750 TL'den başlıyor. Peki Gold Residence Urkay nerede? İşte lokasyon!

Andromeda Gold satış fiyatları Haberi

Andromeda Gold satış fiyatları

Andromeda Gold projesi Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Andromeda Gold projesinde İstanbul Ataşehir'de yer alıyor.


20 bin metrekare alanda inşa edilen Ataşehir Andromeda Gold projesi 52 katlı tek kule şeklinde dizayn edildi. 


Toplam 398 konutun yer aldığı Andromeda Gold projesinde 2+1 ve 3+1'ler satışta. Andromeda Gold fiyatları 1 milyon 830 bin TL'den başlıyor. 


Andromeda Gold projesinde sosyal alanlar arasında yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, açık-kapalı otopark gibi olanaklar bulunuyor.


Andromeda Gold ödeme kampanyası 2017!


1) Yüzde 8 peşinat, yüzde 76 banka kredisi, yüzde 8 Aralık 2017'de ara ödeme, yüzde 8 Haziran 2018'de ara ödeme .


2) Yüzde 15 peşinat, yüzde 55 banka kredisi, yüzde 15 Aralık 2017'de ara ödeme, yüzde 15 Haziran 2018'de ara ödeme.


3) Yüzde 50 peşinat sonrasında, kalan yüzde...