26 / 04 / 2024

anıtark yenileniyor mu

anıtark yenileniyor mu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Anıtpark’ta yenileme çalışmalarına devam ediyor. Yıl sonunda halkın kullanımına açılacak park, donatı alanlarıyla engellilerin, çocukların, kadınların daha rahat yararlanacağı bir hale getirilecek,

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat: Fahiş kira tartışması yayılıyor! 'Dava açan kazanıyor' söylentisi gerçek mi? 

Kira yükselişleri ev sahipleri ile kiracılar arasında anlaşmazlıkları ve davaları artırdı. Kira uyuşmazlıklarında 'Dava açan kazanıyor' söylentileri de yayılmaya başladı. Peki gerçekten dava açan kazanıyor mu?

İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Kahramanmaraş Depremi Işığında İzmir'in Deprem Çekincesi. Ne Yapmalı?” başlığı ile bir sunum gerçekleştirdi. Peki İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Asgari ücret 10 bin 250 lira mı olacak? Asgari ücrete ara zam geliyor mu? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor!

Asgari ücrete ara zam gelip gelmeyeceği ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Asgari ücret 10 bin 250 lira mı olacak? Asgari ücrete ara zam geliyor mu? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor!

EYT’den  geri mi dönülüyor? Milyonların emekli olma hayali suya mı düştü?

EYT kanun tasarısı hızla hazırlanarak, emeklilikte hak kaybına uğradığını düşünen milyonlarca çalışanı sevince boğmuştu. Meclise geldikten sonra süreci uzamaya başlayan EYT çalışmaları şu an beklemede. Peki EYT’den vaz mı geçildi? Yoksa çıkacak mı? Ayrıntılar haberde…

TOKİ Muğla Yatağan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Yatağan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Yatağan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! 2022 asgari ücret belli oldu mu?

Milyonlarca çalışan asgari ücret belli oldu mu sorusunun cevabını arıyor. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği asgari ücret toplantısının ilki bugün yapılıyor...

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Muğla Gümüşkesen Anıtı'nın yanındaki betonarme için yıkım kararı!

Muğla'da Gökova Körfezi'nde bulunan Gümüşkesen Anıtı'nın yanına inşa edilen betonarme için yıkım kararı alındı.

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

anıtark yenileniyor mu Haberi

anıtark yenileniyor mu


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diyarbakır’ın en eski parklarından biri olması nedeniyle kentin belleğinde önemli bir yere sahip olan Anıtpark’ta yenileme çalışmalarına devam ediyor.  Yılsonunda halkın kullanımına açılacak park, donatı alanlarıyla engellilerin, çocukların, kadınların daha rahat yararlanacağı bir hale getirilecek, park,  dikilecek ağaçlarla renk cümbüşüne dönecek, çevresindeki duvarlar yıkılacak, vatandaşlara çimlere basmayın denilmeyecek, yeşil alan miktarı artırılacak, iyi aydınlatmayla daha güvenli hale getirilecek.


Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na bağlı Kent Mobilyaları ve Estetiği Şube Müdürlüğü’nün, kentin en eski parklarından Anıtpark’ta başlattığı yenileme çalışmaları devam ediyor.


2 milyon 53 bin liraya mal olacak ve yılsonunda bitirilecek proje kapsamında, Anıtpark’ta altyapı çalışmaları tamamlanma aşamasına getirildi. Bir hafta sonra park içinde üstyapı çalışmalarına başlayacak olan Belediyemiz, bu doğrultuda kuru havuz sistemi kurarak...