29 / 03 / 2024

Ankara Altındağ Belediye yıkım

Ankara Altındağ Belediye yıkım

Altındağ’da göreve geldiği günden itibaren 45 bin civarında gecekondu yıkan, Altındağ’ın çehresini baştan aşağı değiştiren Başkan Tiryaki, belediye binasınıda yıktı.

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

Ankara Altındağ Belediyesi 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla 14 gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Hacettepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 10 milyon 756 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da 52.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, 52 milyon 644 bin 823 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Ankara Altındağ Belediyesi'nden 50.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Ankara ili Altındağ Belediye Başkanlığı, Altındağ ilçesi, Haccettepe Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde 50 milyon 91 bin 663 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ankara Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Ankara ili Altındağ Belediye Başkanlığı, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İşin bedeli 33 milyon 820 bin 46 TL olarak belirlendi. 

Ankara Altındağ'da 26 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan 17 adet gayrimenkulü 26 milyon 35 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da 2.1 milyon liraya satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 100 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da 2.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 415 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşin muhammen bedeli 10 milyon 790 bin 905 TL olarak belirlendi.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelip ilçede bulunan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ankara Altındağ'da 12.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı, Gültepe Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsa ve bina niteliğindeki gayrimenkulün toplam bedeli 12 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Altındağ Belediye yıkım Haberi

Ankara Altındağ Belediye yıkım


Altındağ’da göreve geldiği günden itibaren 45 bin civarında gecekondu yıkan, Altındağ’ın çehresini baştan aşağı değiştiren Başkan Tiryaki, sonunda belediye binasını da yıktı. Yıllardır “Çok yakında belediyeyi de yıkacak.” denilen Başkan Tiryaki, sonunda denileni yaptı. 3 bloktan oluşan Altındağ Belediye binasının bir bloğu yıkıldı. Kısa bir süre önce tamamlanan yıkım çalışmalarının ardından belediye binası, bambaşka bir görünüme büründü. 


Belediye binasının bir bloğu yıkıldı


Yıkılan bölgenin yeşil alan olarak değerlendiren ve Altındağ Belediyesi’ni daha ferah bir görünüme kavuşturan Başkan Tiryaki “Böylece Altındağ’a kattığımız yeşil alan miktarı daha da arttı. Belediyemizin önü de yemyeşil oldu. Hem belediye binasının atıl bölümleri ortadan kalktı, hem de daha güzel bir görünüme kavuştu.” dedi.


“Sürekli her yerde esprili bir dille ‘Siz yakında belediyeyi de yıkarsınız…’ diyorlardı. Dostlarım, arkadaşlarım, ‘Altındağ’da...