28 / 03 / 2024

Ankara Atlı Spor Kulübü Cumhurbaşkanlığı Kupası binicilik yarışları

Ankara Atlı Spor Kulübü Cumhurbaşkanlığı Kupası binicilik yarışları

Ankara Golfkent ana sponsorluğunda 3-4 Ekim tarihlerinde düzenlenen Ankara Atlı Spor Kulübü Cumhurbaşkanlığı Kupası binicilik yarışları sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı ‘‘Valdos’’ isimli atıyla Mert Alıcıoğlu kazandı.

İstanbul ve Ankara'da yaşayanlar dikkat! Bugün işte bu yollar trafiğe kapatılacak!

Ankara ve İstanbul'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinleri sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte İstanbul ve Ankara'da trafiğe kapatılacak o yollar...

Karayolları Ankara'da spor salonu satıyor! İhalesi 26 Aralık'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan spor salonunu satışa çıkardı. 

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiralanacak!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya vermek için ihale düzenliyor. İşte ihale detayları...

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki spor tesisi 10 yıllığına kiraya verilecek!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, mülkiyeti Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olan atlı spor tesisini 10 yıllığına kiraya verecek. İşte detaylar...

TOKİ Ankara'da 91 bin 594 konutun inşasını tamamladı! 

TOKİ başkent Ankara'da inşasına başladığı 100 bin 87 konutun 91 bin 594'ünü tamamladı. Ayrıca kent genelinde 7 hastane, 191 okul, 59 cami, 5 kütüphane, 7 öğrenci yurdu, 22 spor salonu ve 38 kamu kurumu da inşa edildi. 

Elmadağ'a yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündeminde!

Ankara'nın Elmadağ ilçesine yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi açıldı!

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Bilkent'te hizmete açıldı.

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Ankara'da büyük takas! Anıttepe Büyükşehir'in olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenikent Osmanlı Stadı’nı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne vereceklerini, karşılığında Anıttepe Spor Tesisleri’ni alacaklarını açıkladı.

Ankara Osmanlıspor Stadı için ne kadar harcandı?

Osmanlıspor’a 25 seneliğine bedelsiz devredilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi kasasından bir senede 2 milyon lira harcandığı tespit edilen Yenikent Stadı, mahkeme kararına rağmen tahliye edilmedi...

Ankara Atlı Spor Kulübü Cumhurbaşkanlığı Kupası binicilik yarışları Haberi

Ankara Atlı Spor Kulübü Cumhurbaşkanlığı Kupası binicilik yarışları

Ankara Atlı Spor Kulübü tesislerinde gerçekleşen T.C. Cumhurbaşkanlığı Kupası, T.C. Tarım Bakanlığı Kupası ve T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası yarışmaları Türkiye Binicilik Federasyonu’nun ve Ankara Atlı Spor Kulübü’nün katkılarıyla Ankara Golfkent ana sponsorluğunda  gerçekleşti. 

Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda, Mert Alıcıoğlu, "Valdos" isimli atıyla birinci sırayı aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası'nda ise Onur Taşpınar, "Özge II" isimli atıyla ilk sırayı alırken, Ankara Atlıspor Kulübü Kupası'nda, İmran Yeniay "Danny" isimli atıyla birinci oldu.

Ankara Golfkent Kupası'nda Burak Dağdelen "Erbuğ" isimli atıyla birinci olurken, Ömer Şimşek ‘Fatıma’ isimli atıyla ikinci, Ömer Cem Karacaoğlu ‘Chelsea’ atıyla üçüncü, Özgür Özkan ‘Pluris’ atıyla dördüncü, Hasan Şentürk ‘Charıty Lady’ atıyla 5. oldu. Ankara Golfkent Kupası’nda dereceye girenlere ödüllerini TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay takdim etti. 

Konuyla ilgili değerlendirme...