19 / 04 / 2024

Golfkent sponsorluğunda Cumhurbaşkanlığı Binicilik kupası sahibini buldu!

Golfkent sponsorluğunda Cumhurbaşkanlığı Binicilik kupası sahibini buldu!

Ankara Golfkent ana sponsorluğunda 3-4 Ekim tarihlerinde düzenlenen Ankara Atlı Spor Kulübü Cumhurbaşkanlığı Kupası binicilik yarışları sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı ‘‘Valdos’’ isimli atıyla Mert Alıcıoğlu kazandı.



Ankara Atlı Spor Kulübü tesislerinde gerçekleşen T.C. Cumhurbaşkanlığı Kupası, T.C. Tarım Bakanlığı Kupası ve T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası yarışmaları Türkiye Binicilik Federasyonu’nun ve  Ankara  Atlı Spor Kulübü’nün katkılarıyla Ankara Golfkent ana sponsorluğunda  gerçekleşti. 

Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda, Mert Alıcıoğlu, "Valdos" isimli atıyla birinci sırayı aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası'nda ise Onur Taşpınar, "Özge II" isimli atıyla ilk sırayı alırken, Ankara Atlıspor Kulübü Kupası'nda, İmran Yeniay "Danny" isimli atıyla birinci oldu.

Ankara Golfkent Kupası'nda Burak Dağdelen "Erbuğ" isimli atıyla birinci olurken, Ömer Şimşek ‘Fatıma’ isimli atıyla ikinci, Ömer Cem Karacaoğlu ‘Chelsea’ atıyla üçüncü, Özgür Özkan ‘Pluris’ atıyla dördüncü, Hasan Şentürk ‘Charıty Lady’ atıyla 5. oldu. Ankara Golfkent Kupası’nda dereceye girenlere ödüllerini TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay takdim etti. 

Konuyla ilgili değerlendirme yapan TURYAP Kurumsal İletişim Koordinatörü Çağla Gürsoy şöyle konuştu: ‘‘Binicilik, sporun en önemli ayaklarından birini oluşturuyor. Ülkemizde de spora olan ilginin gün geçtikçe artıyor olması bizi mutlu ediyor. TURYAP’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent bu amaçla yola çıktı. Dünya başkentlerine baktığımızda standartlara uygun golf sahası bulunmayan ender ülkelerden biriyiz. Projede golf başta olmak üzere binicilik, okçuluk, voleybol, basketbol, tenis, hentbol, futbol, izcilik gibi spor dallarının yer verilmesi hedefleniyor. Amacımız bu müsabakalar aracılığıyla sporcularımıza ve spora olan ilgiye her zaman destek vermek.’’


Geri Dön