20 / 04 / 2024

Ankara Belediyesi konut satışı

Ankara Belediyesi konut satışı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılırmak-Karakusunlar mahallesinde yer alan 4 adet 4+1 konutu satıyor. İşte fiyatlar ve konutlarla ilgili merak edilen detaylar...

Büyükşehir Belediyesi 30 adet konutu satışa çıkardı! 4+1, 3+1 ve 2+1 Ankara'da hemen bakın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'ndan Çankaya İlçesinde yer alan Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesinde konumlanan 30 adet konut ve 1 adet dükkan satışı yapacağını ilan edildi.

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Deprem sonrası Ankara'da konut fiyatları fırladı! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Uluslararası Emlak Danışmanlığı firması Knight Frank’in Türkiye’deki konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Konut sitesi aidatları yüzde 50 arttı! Ankara'da aidatlar 10 bin TL'ye kadar yükseldi!

Ankara'da konut site aidat artışlarının genel olarak İstanbul ile benzer seviyelerde, yaklaşık yüzde 50 oranlarında olduğunu belirten EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Koordinatörü Serkan Bal, Ankara'da aidatların 10 bin liraya kadar yükseldiğini açıkladı. 

Ankara’da konut fiyatları yüzde 20 düştü! Konut piyasasında balon patladı mı?

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam 2024 yılının ilk döneminde konut fiyatlarının nasıl seyrettiğini değerlendirdi. Akçam, “Konut fiyatlarında yüzde 20 oranındaki suni düşüş stabil bir seviyede devam ediyor” dedi.

Ankara’da konut sahibi olmak hayal mi oldu?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, son 3 senedir konut piyasasında derin bir kriz olduğunu dile getirerek, konut sahibi olmanın hayal olduğunu söyledi. İşte Hakan Akçam'ın o açıklamaları...

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

Ankara’da konut satışları yüzde 12 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre Ankara'da 2023 yılının 7 bin 394 konut satışı gerçekleşti. Verilen detaylara göre başkentte konut satışları yüzde 12 düşüş gösterdi.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Ankara'da konut imarlı iki arsa satılacak! Kaçırmayın!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yakacık'ta yer alan konut alanı imarlı iki arsa için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen satış ihalesi 5 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Karayolları, Ankara'da konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan başkent Ankara'da satılık arsa fırsatı! Konut imarlı bu arsayı kaçırmayın!

Satışa çıkardığı KDV'den muaf arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da konut imarlı arsa satıyor. İşte Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsa ile ilgili detaylar...

Başkent Ankara'da konut imarlı arsa fırsatı! 

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan Atatürk Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Ankara Belediyesi konut satışı Haberi

Ankara Belediyesi konut satışı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılırmak-Karakusunlar mahallesinde yer alan 4 adet konut satışa sunuluyor. 

Ankara Çankaya'da yer alan konutların satış ihalesi kapalı teklif usulü ile 22 Eylül 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Peki Ankara Çankaya'da satışı yapıacal olan 4+1'lerin fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından satışı yapılacak konutlarla ilgili tüm merak edilenler...

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından satışı yapılacak 4+1 evlerin büyüklükleri 149,54 metrekare olarak açıklandı. Güneydoğu cepheli olan meskenler, 3, 5, 12 ve 13. katlarda yer alıyor. 

Ankara Çankaya'da yer alan konutların fiyatları, 3 milyon 590 bin Türk Lirası'ndan başlıyor, 4 milyon 370 bin Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından konut satışına ilişkin verilen o...