24 / 04 / 2024

ankara belediyesi okul desteği

ankara belediyesi okul desteği

Okulların çimento, boya gibi inşaat malzemesi taleplerini yerine getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, dersliklerin boyanması, bahçe düzenlemesi gibi teknik desteklerinin yanı sıra okul bahçelerine geleneksel çocuk oyunları çizerek destek de sağlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi 41 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kendisine ait gayrimenkulleri satışa çıkardığını duyurdu. Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, satışa çıkardığı 41 konutun ihalesini 17 Aralık’ta gerçekleştirecek.

Ankapark kamulaştı! Sembol yatırım artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin!

Ankapark, sonunda kamulaştı. Yükümlülüklerini yerine getiremeyen işletmeci şirkete tanınan yasal süre tamamlandı. Batık haldeki 750 milyon dolarlık tematik eğlence merkezi Ankapark, içindeki kırık dökük oyuncaklarla artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin malı.

TOKİ'den Ankara ve Afyon'a 2 yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Evi’ni onardı!

Atatürk’ün talimatıyla 1936’da hizmete alınan Çubuk Barajı ve Atatürk Evi’nin eski görüntüsünden eser kalmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi mirasa sahip çıktı, 26 yılın çöpünü temizledi ve onardı.

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Çekmeköy Belediyesi, okul arazisini satışa çıkardı!

Çekmeköy Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün acil ihtiyaç olduğunu belirterek ilkokul ya da ortaokul alanı olmasını talep ettiği araziyi satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi kiracılarından 2 ay kira almayacak!

Başkent’te koronavirüse yönelik önlemler çalışmaları devam ederken dün Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen ‘İlçe Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı’nda, belediye kiracısı olan iş yerlerinden 2 ay kira alınmaması kararı verildi…

Ankara Büyükşehir Belediyesi kiracılarının borçları 2 ay ertelendi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), koronavirüs ve salgın hastalıklara karşı alınan önlemler dahilinde ödeme güçlüğü çeken kiracılarının borçlarının 2 ay süre ile ertelediğini açıkladı.

Ankara Çubuk Belediyesi'nin yeni binasında sona gelindi!

Ankara Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, inşaatı hızla devam eden Ankara Çubuk Belediyesi'nin yeni binasının yıl sonunda açılacağını açıkladı.

Ankara'da okul inşaatında iskele çöktü: 1 ölü, 1 yaralı!

Ankara Yenimahalle'de yer alan Yenimahalle Hacı Bektaş-ı Veli İlkokulu inşaatının 3'üncü katında işçilerin çalışma yaptığı sırada iskele çöktü. ve 1 kişi öldü...

Mansur Yavaş'tan Ankara Belediyesi'nin mali durumu hakkında açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyenin 200 günlük raporu ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Kredi için onay istedik, muhalefet reddetti" dedi...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

ankara belediyesi okul desteği Haberi

ankara belediyesi okul desteği


Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki okullara desteğini sürdürüyor. Her yıl okulların çimento, boya gibi inşaat malzemesi taleplerini yerine getiren Büyükşehir Belediyesi, dersliklerin boyanması, bahçe düzenlemesi gibi teknik desteklerinin yanı sıra okul bahçelerine geleneksel çocuk oyunları çizerek destek de sağlıyor.

Başkan Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçildiği 1994 yılından beri eğitim kurumlarına başta bahçe düzenlemesi, yeşil alan takviyesi ve malzeme olmak üzere destek sağlayan Büyükşehir Belediyesi, 2013 yılında Ankara Valiliği ile işbirliği kapsamında uygulanmaya başlanan “Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi” kapsamında okullarla işbirliği çalışmalarına devam ediyor.

Pek çok eğitim kurumunun bahçesine asfalt döken, okul bahçelerine ve spor salonlarına basketbol potaları, voleybol alanları, kale direkleri yerleştiren, geleneksel çocuk oyun alanları çizen Büyükşehir Belediyesi, okul bahçelerine de ağaç dikerek çevre düzenlemesi yapıyor.


-373 BİN...