28 / 03 / 2024

ankara Beşevler Turizm Otelcilik Okulu

ankara Beşevler Turizm Otelcilik Okulu

Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin yıkılmasını istemediği Beşevler Turizm Otelcilik Okulu'nun binası yıkıldı.

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı, Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. İşte fuarda yer alan evler ile ilgili detaylar...

Live In Beşevler satışta! Telimler Mart 2024'te!

Taşkoyan İnşaat tarafından inşa edilen Live In Beşevler konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 28 adet daire inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

O belediye konut imarlı arsa satacak! İhale tarihi belli oldu!

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesine bağlı Göçmenler Mahallesi Beşevler Sokak’taki konut imarlı hisseli arsa satılacak. Söz konusu arsa, 31 Ekim tarihinde açık teklif usulüyle satışa çıkacak.

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL teminatla 2 yıl kiraya verilen dükkanları kaçırmayın!

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL geçici teminatla 2 yıl kiraya verilecek dükkanları kaçırmayın! İhale 23 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek! 7-13 Ocak Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak!

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek. Bu kapsamda Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak. İşte detaylar...

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Mavi Evler Reklam Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Evler Reklam Ve Turizm Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Parvınroo ve Hassan Madadı ortaklığında kuruldu.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 52 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Hulusi Toprak tarafından açıldı.

Beş Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beş Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sümeyye Anbarkaya tarafından kuruldu.

Tuzla Beşevler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Beşevler Mevkii ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Tuzla Şehriyaz Beşevler!

Tuzla Şehriyaz Beşevler projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 400 bin liradan başlıyor.

ankara Beşevler Turizm Otelcilik Okulu Haberi

ankara Beşevler Turizm Otelcilik Okulu

Ankara Beşevler Turizm Otelcilik Okulu binası yıkıldı. Mimarlar Odası Ankara Şubesi uzun süredir okulun yıkılmaması için mücadele veriyordu. 


Depreme dayanıklı olmadığı için yıkılan Beşevler Turizm Otelcilik Okulu'nın öğrencileri  Karşıyaka Mezarlığı yakınında bulunan turizm ve otelcilik okuluna gidecekler.


Okulun yıkılmasını istemeyen ve yıkım sırsında vatandaşlqarın hayatının tehlikeye atıldığını iddia eden  Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, davamız devam ederken, sonucunu bile beklemeden otelcilik okulunun yıkılmasının doğru olmadığını ifade etti.


Candan konuyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte Candan'ın açıklaması; 


"Eğitim alanı, cami yapılması için Diyanet İşleri Başkanlığı’na tahsis edilmiştir. 1961 yılında, ülkemizin ilk otelcilik ve turizm öğretiminin başlandığı okul binasının Milli Eğitim Bakanlığından alınarak üniversiteler bölgesinin merkezine bir ibadethane yapılması, ideolojik bir tavırdır.  Binanın yıkımını kimin yaptığı bile belli değil, Gazi Üniversitesi Tıp...