29 / 03 / 2024

Ankara Beypazarı osmanlı şehri mi kurulacak

Ankara Beypazarı osmanlı şehri mi kurulacak

Ankara'nın termal ve kültür turizmi açısında en önemli ilçelerinin başında gelen Beypazarı'na ilçe belediyesi tarafından Osmanlı kültürünün yaşatıldığı, "Şehr-i Osman Gazi" kurulacak.

TOKİ Ankara Beypazarı 2023 kura çekilişi bugün! Beypazarı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları sorgulama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesindeki 197 konut bugün sahibini buluyor. İşte Beypazarı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları sorgulama detayları...

TOKİ Ankara Beypazarı kuraları yarın çekiliyor! 197 yeni konut sahibini bulacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan 197 konut sahibini bulacak. Projede yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Ankara Beypazarı kura çekilişi 6 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 6 Aralık tarihinde yapılacak.

Beypazarı Belediyesi'nden başkentte satılık arsa!

Ankara İli Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara Beypazarı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 18 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara’da bir arsa satılacak! Fiyatı belli oldu!

Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 18 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

TOKİ Ankara Beypazarı başvuruları başladı! Başkentte 6 bin 954 TL taksitle 2+1 konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı. Söz konusu proje için ödenecek taksit bedelleri 6 bin 954 TL'den başlıyor.

Beypazarı Belediyesi başkentte 7 bin 600 metrekarelik arsa satacak!

Ankara İli Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara Beypazarı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 7 bin 620 metrekare alana sahip.

Beypazarı Belediyesi başkentte 6 bin 500 metrekarelik arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara Beypazarı Gazipaşa Mahallesi'nde yer alan 6 bin 507 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu satış ihalesi 18 Eylül'de yapılacak.

Ankara Beypazarı'nda ahşap ev ve arsası satılıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Ankara ili Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Beytepe Mahallesi'nde yer alan ahşap ev ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm ayrıntılar...

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi'nde 100 iş yeri yapılacak!

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor.

Ankara'da 56.4 milyon TL'ye iş yeri yapım işi ihalesi!

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 adet iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor. İhale 13 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Beypazarı Belediyesi 6 ay kira almayacak!

Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan 2021 Ocak-Haziran döneminde 6 ay kira alınmayacağını açıkladı.

Beypazarı Belediyesi arsalarını satarak kazanç elde edecek!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, sürdürülen çalışmalarla Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, belediyeye bin 100 dönüm arazi kazandırdıklarını açıkladı.

Ankara Beypazarı osmanlı şehri mi kurulacak Haberi

Ankara Beypazarı osmanlı şehri mi kurulacak

Beypazarı Belediyesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nden geri aldığı bin dönümlük arazi üzerine yaklaşık 3 bin nüfuslu bir Osmanlı şehri kurmayı planlıyor.


Projeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunacaklarını belirten Başkan Kaplan, "Osmanlı hayatını ve mimarisini bu kurulacak dev şehirde yaşatacağız"dedi.


Ankara'nın termal ve kültür turizmi açısında en önemli ilçelerinin başında gelen Beypazarı'na ilçe belediyesi tarafından Osmanlı kültürünün yaşatıldığı, "Şehr-i Osman Gazi" kurulacak. Bin dönümlük arazi üzerine kurulacak olan şehirde evlerinden sokaklarına, külliyelerinden çeşmelerine kadar Osmanlı dönemine ait mimariye yer verilecek. FETÖ'nün araziyi üniversite yapmak için bir önceki belediye başkanından aldığını ancak 30 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelir gelmez araziyi geri aldıklarını belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "Geçmiş dönemdeki belediye başkanımızın orada üniversite yapılması karşılığında vermiş olduğu bir bölge. 17-25 Aralık'ın hemen...