27 / 04 / 2024

Ankara Bulvarı kapatıldı mı

Ankara Bulvarı kapatıldı mı

Ankara Bulvarı'nın 5. İdare Mahkemesi'nin kararıyla bugün saat 03.00'ten itibaren kapatılması, sabah işlerine yetişme telaşındaki vatandaşların tepkisini çekti.

Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından Borsa İstanbul'dan 'deprem' kararı! Geçiçi olarak kapatıldığı duyuruldu

Türkiye'yi yasa boğan merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.6 ve 7.6'lık depremlerin ardından, Borsa İstanbul aracılığı ile 8 şirketin borsadaki paylarını geçici olarak kapatıldığı ilan edildi. 

İstanbul'un ilk 7 katlı otoparkı kapatıldı! Bakın yerine ne yapılacak...

İstanbul Karaköy'de konumlanan, kentin ilk katlı otoparkı olma özelliğini taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 7 katlı otopark, bu gece itibarıyla hizmete kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu otopark yerine ne yapılacağını duyurdu.

Türkiye'de 1.169 mahalle yabancı ikametine kapatıldı! Yabancıların girmesi yasaklanan iller ve mahalleler hangileri?

Göç İdaresi Başkanlığı tarafından, 1 Temmuz 2022 tarihi itibarıyla Türkiye’de 1169 mahalle yeni yabancı ikametine kapatıldı. Peki Türkiye'de yabancıların girmesi yasaklanan iller ve mahalleler hangileri oldu? İşte yeni bir kararla yabancı ikametine yasak getirilen o iller ve mahalleler...

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatıldı! Yola çıkacaklar dikkat! İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

İstanbul'da İstanbul'u Koşuyorum etkinliği ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar mitingi sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı? İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı! Sürücüler dikkat! İşte trafiğe kapatılan o yollar...

İstanbul'da, 57'inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son etabı bugün gerçeleştiirliyor. Bu nedenle megakent İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatıldı? İşte trafiğe kapatılan o yollar...

Evergrande hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Borç krizinde olan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande hisseleri Hong Kong borsası tarafından işleme kapatıldı.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong Borsası'nda işleme kapatıldı!

Mali krizdeki Çin'in en büyük gayrimenkul şirketlerinden olan Evergrande'nin hisselerinin, Hong Kong Borsası'nda işleme kapatıldığı açıklandı. Hisselerin neden işleme kapatıldığıyla ilgili ise bir açıklama gelmedi.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Çinli emlak şirketi Evergrande'nin borçlarının yeniden yapılandırılması çerçevesinde çalışmalar devam ederken şirketin hisseleri bugün Hong Kong borsasında işleme kapatıldı.

Çinli emlak şirketi Evergrande’nin tahvilleri işleme kapatıldı!

Çin’de borç problemleriyle gündeme gelen gayrimenkul şirketi Evergrande’nin bazı tahvillerinin işleme kapatıldığı belirtildi.

İran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı!

İran Tahran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı...

Kripto para piyasasında 24 saatte 9 milyar dolarlık pozisyon kapatıldı!

Dün kripto para borsalarında ciddi bir dalgalanma yaşandı. Bu dalgalanma sert düşüşlere neden oldu. 24 saatte 9 milyar dolarlık pozisyon kapatıldı.

Pera GYO'nun hacizleri kaldırıldı ve icra dosyası kapatıldı!

Pera GYO'nun Ardus lehine haciz konulan tüm taşınmazlar üzerinde bulunan hacizler 11 Şubat 2021 tarihinde kaldırıldı ve icra dosyası tamamen kapatıldı.

Ankara Bulvarı kapatıldı mı Haberi

Ankara Bulvarı kapatıldı mı

Ankara Bulvarı'nın 5. İdare Mahkemesi'nin kararıyla bugün saat 03.00'ten itibaren kapatılması, sabah işlerine yetişme telaşındaki vatandaşların tepkisini çekti.


Ankara Bulvarı'na açılan Etimesgut Hava Hastanesi, Ümitköy ve Çiftlik kavşaklarında, trafiğin yoğun oldu sabah saatlerinde, yolun kapalı olduğu yazısıyla karşılaşan vatandaşların, yolun kapatılması kararının alınmasında etkili olan kuruluşlara serzenişte bulundukları görüldü.


Ulaşıma büyük rahatlık getiren Ankara Bulvarı'nın çok büyük paralara mal olduğunu ve bu paraların kendi ödedikleri vergilerle karşılandığını dile getiren vatandaşlar, yolun bir an önce açılmasını istedi. Yolun kapalı olduğunu gören otomobil sürücülerinin telaş içinde hangi yolu kullanacakları konusunda bilgi almaya çalıştıkları gözlendi.


Kavşaklarda çalışan görevliler, zaman zaman itirazlarla karşılaştıklarını ancak mahkeme kararı nedeniyle ellerinden bir şey gelmediğini ifade etti.


Başkentte ulaşımı büyük ölçüde rahatlatan Ankara Bulvarı, 5. İdare Mahkemesinin Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ)...