25 / 04 / 2024

Ankara Çukurambar Besa Kule

Ankara Çukurambar Besa Kule

Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Çukurambar, ev sahipliği yaptığı restoran ve kafelerle yaklaşık 5 yıldan bu yana kentin “lezzet caddesi” haline geldi.

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire!

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Çukurambar gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Fatih Gürpınar, Ankara Çukurambar gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Vakıf GYO Cubes Ankara'nın tadilat ruhsatı alındı!

Vakıf GYO'nun Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çukurambar Mahallesi'ndeki projesi "Cubes Ankara Projesi"nin yapı tadilat ruhsatı alındı. 

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Ankara YDA Center'da son durum ne?

İmar planları süreki değişen, Ankara Çukurambar'da YDA İnşaat tarafından hayata geçirilen YDA Center'da son durum ne? İmar planlarının sürekli değişme sebebini Mansur Yavaş anlattı...

Et ve Süt Kurumu Ankara'daki binasına aylık 293 bin TL kira ödüyor!

Et ve Süt Kurumu, başkent Ankara’nın Çukurambar semtinde yer alan 15 katlı binasına, ayda 293 bin lira kira ödüyor. 10 senedir aynı binada kiracı olan olan ESK, bu süre içinde milyonlarca TL ödedi.

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar plan değişikliklerine mahkemeden dur!

Mahkeme, Ankara Çukurambar’da, TOKİ'ye devredilen ve satışa sunulan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde Atatürk’ün mirasına aykırı konut ve ticaret alanına ilişkin plan değişikliklerinin yapılamaması kararını verdi. 

Ankara Çukurambar'da 70 yıllık hatalı imar uygulaması ortaya çıktı!

Ankara'nın gözde semtlerinden olan Çankaya Çukurambar, Kızılırmak ve İşçi Blokları Mahallesi'nde yaşanan yüzölçümü hatası binlerce mülk sahibini mağduriyete uğrattı.

Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin yapı ruhsatı alındı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara ili, Çankaya ilçesi, Çukurambar Mahallesi, 16124/5 ve 16125/4 Ada/Parseller üzerinde geliştirilmekte olan karma kullanımlı "Cubes Ankara Projesi"nin yapı ruhsatı alındı...

BESA'nın acı günü! Salih Bezci'nin babası Durali Bezci vefat etti!

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Ankara’nın en değerli bölgesi Çukurambar!

Prokule Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, Ankara’nın hızlı gelişen lokasyonu Çukurambar’ın neden bu kadar değer kazandığını ve tercih edildiğini anlattı. Gürlek, ulaşımın rahat olması ve AVM'lere yakın oluşu gibi etkenlerin fiyatları daha da artıracağını söyledi...

Ankara Çukurambar Besa Kule Haberi

Ankara Çukurambar Besa Kule

Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Çukurambar, ev sahipliği yaptığı restoran ve kafelerle yaklaşık 5 yıldan bu yana kentin “lezzet caddesi” haline geldi. Keyifli zaman geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olan bölgenin bu canlılığı, Besa Kule’de yer alan gurme mekanlarla daha da arttı.


Çukurambar’ın Ankara iş dünyası ve sosyal yaşamı konusunda önemli yere sahip olduğunun altını çizen BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bölgenin son birkaç yıldır kentin buluşma merkezi olduğunu vurguladı.


Çok sayıda gurme mekanın yer aldığı Çukurambar’ın önümüzdeki 5 yıl içinde daha da büyüyeceğine inandığını belirten Efe Bezci, şunları söyledi:

“Başkent Ankara’da açık havada keyifli zaman geçirmek, hem de güzel lezzetler tatmak isteyenler genellikle Bahçelievler 7. Cadde, Tunalı Hilmi gibi yerleri tercih ederdi. Ancak son birkaç yıldır Çukurambar öne çıkmaya başladı. Bölgedeki...