20 / 04 / 2024

Ankara Defterdarlığı arsa ihalesi

Ankara Defterdarlığı arsa ihalesi

Ankara Defterdarlığı Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü tarafından 3 ilçedeki 4 atsayı ihale ile satıyor..

Ankara'da arsa alacaklara müjde! Keçiören'deki 9 arsa satılıyor! 

Ankara Keçiören Belediyesi, Ankara ili, Keçiören ilçesinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Peki Keçiören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

SGK başkentte imarlı 3 arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan üç adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

Başkentte imarlı iki arsa satılacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Akyurt Belediye Başkanlığı, Ankara Akyurt'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

Çankaya Belediyesi başkentte 11 imarlı arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! İhalesi 8 Mart'ta!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 2 bin 662 metrekare alana sahip. 

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 2 adet arsayı satışa çıkardı! Ankara’da arsa alacaklar dikkat! 18 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Ankara’da Sincan Belediyesi'ne ait 2 adet arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale ve Teklif Açma Tarihi 18 Ocak 2023 saat 15.00. İşte detaylar…

Sincan Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 13 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Pasifik GYO'dan Merkez Ankara açıklaması! Toplam gelir 5.1 milyar TL'ye yükseldi! 

Pasifik GYO'nun Merkez Ankara'daki Arsa Satışı Karşılığı Şirket Yüklenici Payı Toplam Geliri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Ankara'da 32 bin liraya arsa hissesi satıyor! 

Satışa sunulan arsaların ihalelerini merak eden ve araştıran yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor.

Milli Emlak Ankara'da arsa hissesi satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Arsa veya konut sahibi olmak isteyen yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanlarını da yakından takip ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor...

Milli Emlak'tan başkentte büyük fırsat! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından takip edilen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara'daki arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara Defterdarlığı arsa ihalesi Haberi

Ankara Defterdarlığı arsa ihalesi

Ankara Defterdarlığı Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü tarafından Keçiören, Sincan ve Yenimahalle'deki 4 arsayı ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 28 milyon 984 bin TL olarak belirlenen arsaların ihalesi 27 Şubat'ta yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Ankara Defterdarlığı Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğünden:

Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazalar; 27.02.2018 tarihinde karşılarında belirtilen saatinde;

Kale Emlak Müdürlüğünce oluşturulacak Komisyon huzurunda; Birinci (1) sırada olan taşınmazın 2886 sayılı Kanunun 36.maddesi uyarınca kapalı teklif usulü ile diğerlerinin aynı kanunun 45.maddesi uyarınca açık teklif usulü ile ayrı ayrı satış ihalesi yapılacaktır.

1 - İhaleye katılacak isteklilerin;

a) Geçici Teminat Bedelinin Defterdarlığımız Muhasebe Müdürlüğüne yatırıldığına dair makbuzun, (2886 Sayılı Kanunun 26.maddesinde belirtilen değerlerden herhangi biri olabilir. Banka Teminat Mektubunun verilmesi halinde "Teminat Mektubunun Geçici,...