26 / 04 / 2024

ankara eti maden işletmeleri binası ihalesi

ankara eti maden işletmeleri binası ihalesi

TOKİ, Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 18 Temmuz 2016 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binasının inşaatı TBMM'de!

Eti Maden İşletmelerinin Genel Müdürlüğünün hizmet binasının inşa süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ETİ Maden 30 milyon liraya kiraya çıktı!

Yeni hizmet binası inşa etme kararı alan ETİ Maden, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile anlaşma sağladı ve genel müdürlük binasını Adalet Bakanlığı’na devredip, AVM'de kiraya çıktı.

ETİ Maden Bor Karbür Tesisi’nin temeli atıldı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ETİ Maden Bor Karbür Tesisi Temel Atma Töreni'ne, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez katıldı. Dönmez, “Tesisimizi 24 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi…

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri Hizmet Binası ihalesi bugün!

Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri Hizmet Binası ihalesi 7 Mart'ta!

Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 7 Mart'ta saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Milas'ta 22.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Milas ilçesi Güllük Mahallesinde yer alan taşınmazını açık ihale usulü ile satıyor. İhale 25 Ekim'de gerçekleşecek..

ÖİB'den Ankara'da satılık gayrimenkul ihalesi 20 Eylül'de!

ÖİB Ankara ili, Çankaya ilçesi, Eti Mahallesi'nde yer alan taşınmaz ve üzerindeki binayı satış yöntemi ile özelleştiriyor. İhale 20 Eylül'de gerçekleşecek..

Ankara Çankaya'da satılık 4 gayrimenkulün ihalesi 23 Mayıs'ta!

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Çankaya ilçesi, Nasuh Akar Mahallesi'ndeki 4 bağımsız bölüm satışa sunuluyor..

TVF ile büyük projeler ucuza finanse edilecek!

Ziraat Bankası, Halk Bank, THY, BOTAŞ, Eti Maden, PTT, Türksat ve Borsa İstanbul gibi dev şirketleri tek çatı altında toplayan Türkiye Varlık Fonu (TVF), yüksek faize darbe vuracak, finansal dışa bağımlılığı azaltacak.

Varlık Fonu nedir, nasıl çalışır?

Halkbank, THY, Ziraat Bankası, PTT, BİST, BOTAŞ, Çaykur, Eti Maden, Türksat gibi şirketler Varlık Fonu'na katıldı. Peki Varlık Fonu nedir? Varlık Fonu nasıl çalışır? İşte tüm detaylar...

Ankara Eti Park İş Merkezi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara'daki bir AVM inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yılmaz sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

TOKİ Ankara Eti Maden Binası düzenleme ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'da Eti Maden Binası inşaatı ve çevre düzenleme işi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Ankara Yenimahalle'deki 2’nci el oto pazarı taşınacak mı?

Ankara Hürriyet’in dünkü ‘Otoyol galerisi’ manşeti, Yenimahalle’deki 2’nci el oto pazarının taşınmasını yeniden gündeme getirdi. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak, “Galerilerin ardından pazarlar da taşınacak” dedi.

ankara eti maden işletmeleri binası ihalesi Haberi

ankara eti maden işletmeleri binası ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 18 Temmuz 2016 tarihinde saat 15:00'te...