24 / 04 / 2024

ankara etimesgut bahçe\'n elvanşehir satılık

ankara etimesgut bahçe\'n elvanşehir satılık

Tuna ve Türkoğlu İnşaat ortaklığı taşıyan Ankara Etimesgut Bahçe'n Elvanşehir satış ofisi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Alya Bahçe ön talep topluyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul, Bahçeşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Alya Bahçe projesinde ön talep başladı. Proje 31 Mayıs 2022 tarihinde görücüye çıkacak...

Marina Ankara'nın bahçe katları satışa çıktı!

Marina Ankara projesinde yer alan bahçe katları 0.99 faiz oranı ve 84 ay taksitle satışa çıktı.

Etimesgut Bahçekapı imar planı değişikliği askıda!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından, Ankara Etimesgut İlçesi, Bahçekapı Mahallesi, imarın 19552 ada 1 sayılı parseline ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Sky Bahçeşehir: Her ayrıntısıyla ailenizi göklere taşıyın!

Sinan Gayrimenkul’ün, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek semtlerinden biri olan Bahçeşehir’de hayata geçirdiği, 11 ay sonra teslim edilecek Sky Bahçeşehir Projesi için oluşturduğu Yaz Kampanyasında, yalnızca %5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün.

Etimesgut Bahçekapı Mahallesi imar planı askıda!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından, Ankara Etimesgut'a bağlı Bahçekapı Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı. Askı ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Ispartakule Bahçeşehir Bağlantı Yolu bugün açılıyor!

Ispartakule Bahçeşehir arasındaki 4,5 kilometrelik yolu 700 metreye düşüren bağlantı yolu bugün açılıyor, Ispartakule- Bahçeşehir bağlantı yolu köprüsü İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, yol kısmı kısımları ise TOKİ-EPP tarafından yapılmıştı...

Bahçeşehir Koleji Türkiye'nin en büyük kampüsünü Batman'da açıyor!

Kaliteli eğitimi, 60 kampüs, 110 okul ile Türkiye’nin her noktasına ulaştıran Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim öğretim yılında Güneydoğu’da sekizinci, Batman’da ikinci kampüsünü açtı.

Halkalı ve Bahçeşehir'de ev alana beyaz eşya kampanyası için son 5 gün!

Markalı konut projelerinin platformu www.evdekifirsat.com,Halkalı ve Bahçeşehir projelerinden 2+1 ev satın alan herkese dev beyaz eşya paketi kampanyasını yoğun istek üzerine uzattı.

Mamak Saklı Bahçe Parkı açılış için gün sayıyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan ve açılışı için gün sayılan 28 bin 500 metrekare büyüklüğündeki Mamak Saklı Bahçe Parkı’nda, 7 seyir terası ile farklı bir tepeden, farklı bir açı ile Ankara izlenecek.

Mesa Bahçeşehir yatırımlarını askıya aldı!

İstanbul’da gayrimenkul piyasanın nabzının en hızlı attığı bölgelerden biri olan Bahçeşehir’de “yoğunluk” tartışması başladı. Erhan Boysanoğlu, KİPTAŞ’ın bölgede 4 bin konutluk Vaditepe projesi nedeniyle yatırımları askıya aldıklarını söyledi..

Bahçeşehir Gölet Platformu bugün Mevlüt Uysal'la görüşecek!

Yaptıkları yazılı açıklamada bugün Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile görüşeceklerini belirten Bahçeşehir Gölet Platformu görüşmenin neticesini üyelerin, dernek ve sivil toplum örgütlerinin görüşüne sunacak.

1989 yılında yalıların bahçe duvarları yıkılacakmış!

1989 yılında Beykoz Belediyesi, Boğaziçi'ndeki yalıların ana arterlerde bir metreden yüksek bahçe duvarlarının yıkılması kararını almış. Yıkım kararı, yüksek bahçe duvarlarının Boğaziçi'nin manzarasını kapatması nedeniyle alınmış.

BİM'in File'si ilk mağazasını Bahçeşehir'de açtı!

Perakende sektörünün firmalarından BİM'in farklı bir konseptle tüketiciye sunduğu yeni zinciri FİLE'nin ilk mağazası Bahçeşehir'deki Prestige Mail alışveriş merkezinde açıldı.

ankara etimesgut bahçe\'n elvanşehir satılık Haberi

ankara etimesgut bahçe\'n elvanşehir satılık


Toplam olarak 472 konuttan oluşan  Bahçe'n Elvanşehir projesi Ankara Etimesgut bölgesinde yükseliyor. 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireleri barındıran Ankara Etimesgut Bahçe'n Elvanşehir satış ofisi bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 


Ankara Etimesgut Bahçe'n Elvanşehir projesi Tuna ve Türkoğlu İnşaat ortak çalışması ile yükseliyor. 10 blok olarak tasarlanan  Ankara Etimesgut Bahçe'n Elvanşehir 'de 3+1 konutlar 148 metrekare, 4+1 konutlar 176 metrekare alan büyüklüğüne sahip durumda. 


 Ankara Etimesgut Bahçe'n Elvanşehir satış ofisi bilgileri öncesi projenin fiyatlarını aktaralım: 


 Ankara Etimesgut Bahçe'n Elvanşehir fiyatları: 


3 oda 1 salon evler 200 bin lira ile 255 bin lira arasında, 

4 oda 1 salon evler 235 bin lira ile 295 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcısını bekliyor. 


Ankara Etimesgut Bahçe'n Elvanşehir ödemeleri banka kredisi kullanılarak gerçekleştirilebiliyor. Projede bu şekilde...