25 / 04 / 2024

Ankara Evi açıldı mı

Ankara Evi açıldı mı

Yenimahalle Belediyesinin Ankara kültürünü yaşatmak için hayata geçirdiği Ankara Evi, coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Ankara Evi içinde barındırdığı unsurlar kadar eşsiz manzarasıyla da büyülüyor...

Ankara AKM Millet Bahçesi açıldı!

Ankara'da inşa edilen Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Millet Bahçesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. 

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 205'inci şubesi Ankara'da hizmete açıldı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı "Tarım Kredi Kooperatif Market"in 205'inci şubesi Ankara'da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi açıldı!

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Bilkent'te hizmete açıldı.

Niğde-Ankara Otoyolu hizmete açıldı! 

Niğde-Ankara Otoyolu'nun ikinci kesim açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı katılımıyla hizmete açıldı. 

Frida Kahlo'nun evi 'Casa Azul' online geziye açıldı!

Frida Kahlo'nun evi 'Casa Azul', koronavirüs salgını karantinası döneminde online erişime açıldı. Kahlo'nun yaşamına şahitlik eden ev online olarak gezilebilecek...

Emlak Katılım Bankası'nın Ankara Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının (EmlakKatılım) Ankara şubesi gerçekleştirilen törenle açıldı. EmlakKatılım'ın sene sonunda 40 şubeye ulaşması ve yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

Tekirdağ Türk-Macar Kültür Evi hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen törenle restorasyonu tamamlanan Türk- Macar Kültür Evi açıldı.

Gaziantep Gazi Konuk Evi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen 13 odalı Gazi Konuk Evi açıldı.

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi açıldı!

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ankara Emniyet Müdürlüğü Binası açıldı!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası açıldı.

Ankara Evi açıldı mı Haberi

Ankara Evi açıldı mı


Yenimahalle Belediyesinin Ankara kültürünü yaşatmak için hayata geçirdiği Ankara Evi, coşkulu bir törenle hizmete açıldı. 4 bin 300 metrekare alan üzerine kurulan ve içinde barındırdığı unsurlar kadar eşsiz manzarasıyla da büyüleyen Ankara Evi açılışına, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Milletvekilleri İzzet Çetin, Sinan Aygı'ın, Levent Gök, CHP İl Başkanı Zeki Alçın, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, Ankara Kulübü Derneği Başkanı Metin Özaslan, demokratik kitle örgütü temsilcileri, muhtarlar ve Ankaralılar katıldı. 

Saatler öncesinden alanı dolduran binlerce Ankaralı Yaşar ve Yavaş'ı coşkuyla karşılarken, açılış öncesi başkanlar el ele vererek vatandaşları selamladı. 


"BÜYÜK BİR EKSİKLİK GİDERİLDİ'

 Ankara'nın değerlerinin gelecek kuşaklara bu tesis sayesinde taşınacağını kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara'da bir Ankaralılar Evi'nin bu zamana kadar...