26 / 04 / 2024

Ankara Evi, coşkulu bir törenle hizmete açıldı!

Ankara Evi, coşkulu bir törenle hizmete açıldı!

Yenimahalle Belediyesinin Ankara kültürünü yaşatmak için hayata geçirdiği Ankara Evi, coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Ankara Evi içinde barındırdığı unsurlar kadar eşsiz manzarasıyla da büyülüyor...




Yenimahalle Belediyesinin  Ankara  kültürünü yaşatmak için hayata geçirdiği Ankara Evi, coşkulu bir törenle hizmete açıldı. 4 bin 300 metrekare alan üzerine kurulan ve içinde barındırdığı unsurlar kadar eşsiz manzarasıyla da büyüleyen Ankara Evi açılışına, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Milletvekilleri İzzet Çetin, Sinan Aygı'ın, Levent Gök, CHP İl Başkanı Zeki Alçın, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, Ankara Kulübü Derneği Başkanı Metin Özaslan, demokratik kitle örgütü temsilcileri, muhtarlar ve Ankaralılar katıldı. 

Saatler öncesinden alanı dolduran binlerce Ankaralı Yaşar ve Yavaş'ı coşkuyla karşılarken, açılış öncesi başkanlar el ele vererek vatandaşları selamladı. 


"BÜYÜK BİR EKSİKLİK GİDERİLDİ'

 Ankara'nın değerlerinin gelecek kuşaklara bu tesis sayesinde taşınacağını kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara'da bir Ankaralılar Evi'nin bu zamana kadar yapılmamasını yadırgadığını söyledi. Yaşar, "Ankara'da bu zamana kadar bir Ankaralılar evi yapılmaması büyük bir eksiklikti. Şimdi tüm Ankaralı hemşerilerim bir evi oldu. Büyük mutluluk duyuyorum" dedi. 


Göreve geldiği günden beri Yenimahalle'de herkesi kucakladığını anlatan Yaşar, "5 yıldır Yenimahalle'de ağabeylik görevi yaptım. Belediye kaynaklarını halk için kullandım" diye konuştu. 



Ticari Hayat




Geri Dön