28 / 03 / 2024

Ankara Evi açılış

Ankara Evi açılış

Yenimahalle Belediyesinin Ankara kültürünü yaşatmak için hayata geçirdiği Ankara Evi, coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Ankara Evi içinde barındırdığı unsurlar kadar eşsiz manzarasıyla da büyülüyor...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı 2027'de açılıyor! Bakandan son dakika müjdesi: 1 yıl erken tamamlanacak! 

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılışı 2027'de gerçekleştirilecek. Bakan Uraloğlu, hattın 1 sene erken tamamlanacağını belirtti. Peki Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda hangi duraklar var? 

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı ne zaman açılıyor? Resmen tarih verildi! Ankara-İzmir arası 3,5 saate düşecek!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar ve o tarih...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda sona gelindi! Yarın açılıyor!

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın açılışında sona gelindi. İki il arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate düşürerek olan hat yarın açılıyor.

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı gerçekleşti! 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılış töreni bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

Ankara Emniyeti'nin yeni binası bugün hizmete açılıyor!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası bugün açılıyor.

Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün açılıyor! 

İstanbul'daki dört tarihi camiden esinlenerek 6 yıl önce temeli atılan Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün açılıyor. Caminin resmi açılışı cuma namazının ardından törenle yapılacak. 

Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi yarın açılıyor!

Temeli 6 yıl önce atılan, İstanbul'daki dört tarihi camiden esinlenilerek tasarlanan ve 15 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği "Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi"nin resmi açılışı, yarın cuma namazının ardından törenle yapılacak...

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Ankara Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde inşa edilen 3. büyük hastanesi olacak olan Ankara Şehir Hastanesinin resmi açılışı yarın yapılacak. 

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Ankara Evi açılış Haberi

Ankara Evi açılış


Yenimahalle Belediyesinin Ankara kültürünü yaşatmak için hayata geçirdiği Ankara Evi, coşkulu bir törenle hizmete açıldı. 4 bin 300 metrekare alan üzerine kurulan ve içinde barındırdığı unsurlar kadar eşsiz manzarasıyla da büyüleyen Ankara Evi açılışına, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Milletvekilleri İzzet Çetin, Sinan Aygı'ın, Levent Gök, CHP İl Başkanı Zeki Alçın, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, Ankara Kulübü Derneği Başkanı Metin Özaslan, demokratik kitle örgütü temsilcileri, muhtarlar ve Ankaralılar katıldı. 

Saatler öncesinden alanı dolduran binlerce Ankaralı Yaşar ve Yavaş'ı coşkuyla karşılarken, açılış öncesi başkanlar el ele vererek vatandaşları selamladı. 


"BÜYÜK BİR EKSİKLİK GİDERİLDİ'

 Ankara'nın değerlerinin gelecek kuşaklara bu tesis sayesinde taşınacağını kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara'da bir Ankaralılar Evi'nin bu zamana kadar...