27 / 04 / 2024

Ankara Fatih Caddesi yol çalışmaları

Ankara Fatih Caddesi yol çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih Caddesi’nin, Etlik Caddesi ile Turgut Özal Bulvarı Fatih Köprüsü arasında kalan kısmında bu akşam (14 Temmuz Perşembe) yol genişletme ve asfalt yenileme çalışması başlatılacak.

Kartal Belediyesi, Ankara Caddesi'ndeki 3 katlı ticari üniteyi kiraya verecek!

İstanbul İli Kartal Belediye Başkanlığı, Kartal Ankara Caddesi'nde yer alan 3 katlı ticari üniteyi 250 bin TL bedelle kiraya verecek. 

Murat Ongun'dan Fatih Vatan Caddesi'ndeki araziye ilişkin açıklama!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, İçişleri Bakanlığınca el konulan, eski İBB yönetimince satın alınan Fatih Vatan Caddesi'ndeki tartışmalı araziye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ankara Paris Caddesi'nde araziler kaldırıma çeviriliyor iddiası!

Ankara Paris Caddesi'nde elçilikler hariç bütün binaların arazilerinin belediye tarafından kaldırım yapılarak gasp edildiği ileri sürülüyor...

Gaziantep İslahiye'de halatı kopan inşaat asansöründen düşen işçi yaralandı!

Gaziantep İslahiye Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi'nde halatı kopan inşaat asansöründen düşen işçi yaralandı.

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi açıldı!

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı yolu arasındaki plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Mistral GYO taşındı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çınarlı Mahallesi Ankara Asfaltı Caddesi N15 / 202 Konak İZMİR adresine taşındı...

Çorum Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmaları başladı!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi’ni birbirine bağlayacak 650 metre uzunluğundaki Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmasına katıldı.

Ankara Caddesi ile TEM bağlantı yolu imar planı askıda!

İBB tarafından Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı!

İMY Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı. Ankara Park Caddesi bölgesinde yükselen proje yatay mimarisi ile dikkat çekiyor. 

Bağcılar imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar Mehmet Akif Bulvarı - Fatih Caddesi Kesişimi Yol, Kavşak Revize Ön Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Babaeski'de 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Babaeski Belediyesi, Dindoğru Mahallesi, Fatih Caddesi üzerindeki arsayı ihale ile satıyor. Arsa için ihale 17 Ekim'de yapılacak..

Ankara Fatih Caddesi yol çalışmaları Haberi

Ankara Fatih Caddesi yol çalışmaları


Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih Caddesi’nin, Etlik Caddesi ile Turgut Özal Bulvarı Fatih Köprüsü arasında kalan kısmında bu akşam (14 Temmuz Perşembe) yol genişletme ve asfalt yenileme çalışması başlatılacak. Tek yönlü olarak başlayacak çalışmalar süresince, trafik akışı kısmi olarak sağlanacak.


Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından daha önce de Yenimahalle Hipodrom Caddesi’nden başlayıp Keçiören Etlik Caddesini bağlayan Kazım Karabekir Caddesi’nde yol genişletme ve asfalt yenileme çalışmaları yapılmıştı. Tamamlanan bu çalışmanın ardından, Etlik Caddesi ile Turgut Özal Bulvarı Fatih Köprüsü arasında kalan kısmında, Fatih Caddesi üzerinde de asfalt yenileme ve yol genişletme çalışması yapılacak.


Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Metro çalışmaları nedeniyle Fatih Caddesi üzerinde deformasyonlar oluştuğunu ayrıca güzergahta şeritlerin yetersiz ve düzensiz olması sebebiyle trafik akışında olumsuzluklar yaşandığını belirterek, bu sebeple trafiğin daha...