18 / 04 / 2024

Ankara Hacı Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ankara Hacı Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi

6 milyon TL'ye mal olan okulun isminin Hacı Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak düşünüldüğünü belirten Bezci, "Okula desteğimiz bundan sonra da sürecek" diye konuştu.

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 32 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilçe, Hacı Bayram Bilçe, Mehmet Bilçe, Mustafa Bilçe ve Osman Bilçe ortaklığında kuruldu.

Memur ve memur emeklisinin toplu sözleşme süreci 1 Ağustos'ta başlıyor: Memur-Sen, maaş artış oranı teklifini hazırladı!

Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisinin 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının tespit edileceği toplu sözleşme süreci başlıyor. Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, teklif ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il uyardı! Bayramda o illerde gök gürültülü sağanak yağış var! İstanbul, Ankara İzmir...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayram süresince yurt genelinde havaların nasıl olacağını duyurdu. Bu kapsamda, Ankara ve İzmir'de bayram süresince hava açık olurken İstanbul'da ise yağış bekleniyor...

Memur maaşına yüzde 141, memur emeklisine yüzde 92 zam! Rakamlar tek tek verildi! 

Memur-Sen Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, memur ve memur emeklisi maaşlarına yapılacak zam oranları ile ilgili konuştu. Peki memur ve memur emeklilerine yüzde kaç zam yapılacak?

Hacı Bayram Gökhan hangi tarihte doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hacı Bayram Gökhan ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Hacı Bayram Gökhan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İstanbul ve Ankara'da yaşayanlar dikkat! Bugün işte bu yollar trafiğe kapatılacak!

Ankara ve İstanbul'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinleri sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte İstanbul ve Ankara'da trafiğe kapatılacak o yollar...

Memur zam talebinde dikkat çeken ev kirası detayı! Yepyeni bir sistem mi geliyor?

Mart enflasyonu ile memur ve memur emeklisi için ilk 90 günlük zam oranı yüzde 10,52 seviyesine ulaşırken Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, “Kamu görevlileri için enflasyon farkı yüzde 4,19 oldu. Artık eşel mobil sisteme geçiş yapmak gerekiyor" dedi.

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

Emekliler, sevinçten uykunuz kaçacak! Bayram ikramiyesine okkalı zam yolda! Kaç TL oluyor?

Emeklilerin bayramı rahat geçirmelerini sağlayan bayram ikramiyesinde bu yıl ne kadar zam olacağı merakla bekleniyor.  Ankara kulislerinden gelen haberler bu yıl bayram ikramiyesine okkalı bir zam geleceği yönünde. Peki emekli ikramiyesi kaç TL olacak?

Emekli bayram ikramiyelerinde görülmemiş zam! 1.100 TL tarih oldu! 2023 bayram ikramiyeleri ne kadar oldu?

Emekli bayram ikramiyelerine dair Ankara'da dolaşan haberler heyecan yarattı. Peki 2023 bayram ikramiyeleri ne kadar oldu? İşte detaylar!

İş arayanlar dikkat! Üniversiteye hemen güvenlik görevlisi ve destek personeli alınacak! Sakın kaçırmayın!

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda  5 sözleşmeli personel alımı yapılacağı bildirildi. İşte başvuru detayları...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Emekli bayram ikramiyesinde tutar belli olduktan sonra hükümetten son dakika adımı! '5 bin lira iki taksit halinde...'

Emekli bayram ikramiyelerinin tutarı uzun bir bekleyiş sonrasında hükümet tarafından açıklandı. Söz konusu tutarın bütçe ödemelerini zorlamaması adına 'zam' başka bir bayrama bırakıldı. Hükümete yakın kaynaklardan elde edilen son dakika bilgisi gözleri Ankara'ya çevirdi.

Ankara Hacı Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberi

Ankara Hacı Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi

ATO Başkanı ve Armada AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Armada AVM Genel Müdürü Çiğdem Gönen ile birlikte 32 derslikli okulu HT Ankara'ya gezdirdi ve inşaatın öyküsünü anlattı. Armada'nın ek inşaatı bittiğinde, iki bina arasında, iki yaya geçişi köprüsü yapmak için Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ruhsat için başvurduklarını belirten Bezci, şunları söyledi: "Alt kat ve üst katlar için iki ayrı köprü ruhsatı için başvurduk. 'Tamam biz köprü için izin veririz ancak karşılığında 32 derslikli imam hatip lisesi yapın' dediler. Okul ve sosyal sorumluluk projesi olduğu için kabul ettik. Daha önce de çok sayıda okul yapmıştık. Eğitim kurumu için Altındağ Baraj Mahallesi'nde yer tahsis edildi. 2014'ün Mart ayında başladığımız inşaatı bir yılda bitirdik ve okulu Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim ettik. 


Okulun 32...