26 / 04 / 2024

Ankara Hittown  ev fiyatları 2017

Ankara Hittown  ev fiyatları 2017

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

İstanbul'da ev kiralamak için 3, Ankara'da ev kiralamak için 2 emekli aylığı lazım!

Emeklilere yapılan maaş zammının ardından, kira bedelleri yeniden gündem oldu. Meclis'te zamlı emekli maaşlarının ev kiralarını bile karşılamayacağı konuşuldu. İşte CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve diğer vekillerin o açıklamaları...

Ankara'da ilginç ev ilanı: '2+1 evimi tutmak isteyen sigortamı yapacak...!'

Bazı ev sahipleri konut ilanı verirken istekleri oldukça şaşırtıcı oluyor. Bu ilanlardan biri de Ankara'dan geldi. İşte o ilan...

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Ev kiralayacaklar dikkat! İstanbul, İzmir, Ankara'da gelirinizin en az bu kadar olması lazım! Tek tek hesaplandı!

Kiralık evde gelir beklentisi hesabı il il yapıldı. Peki İstanbul, İzmir, Ankara'da ev kiralayacakların geliri ne kadar olmalı?

Ankara Beypazarı'nda ahşap ev ve arsası satılıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Ankara ili Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Beytepe Mahallesi'nde yer alan ahşap ev ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm ayrıntılar...

Ucuz konutun % 40’ı devletten geldi! İşte cebinizde kalacak para miktarı

Sosyal konut projesinde maliyetin yüzde 40’ının devlet tarafından üstlenilmesi vatandaşı rahatlattı. İstanbul’da satın alınacak 3+1 büyüklüğündeki bir evin 1 milyon 583 bin lira olan maliyeti vatandaşa 950 bin liraya geldi. Ankara’daki ev için ise a 2+1 evde ödeme 500 bin lira azaldı.

Ankara'da öğrenciler için kiralık ev portalı hizmete alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehre üniversite okumaya gelen ve kiralık konut arayan öğrenciler için ev arama portalı oluşturulduğunu açıkladı.

Ankara'da kiralık ev fiyatları yükselişe geçti! 

Başkent Ankara'da konut piyasası hareketli günler yaşıyor. Kent genelinde ucuza kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Şehirde ortalama kira ücretleri 2 bin TL'ye ulaştı. 

Ankara Angora Sitesi'nde müteahhit ve ev sahipleri davalık oldu!

Ankara'da iş ve siyaset dünyasının önde gelen çok sayıda ismine ev sahipliği yapan Angora Sitesi sakinleri, haksız bir icra takibiyle karşılaştı. 172 konut için anlaştıkları firma, ev sahiplerini alacaklı iken borçlu durumuna getirdi.

Müteahhit, ev sahibi olmak isteyen akrabasını dolandırdı! 

Ankara'da ev sahibi olmak isteyen bir vatandaş akrabası olan müteahhit tarafından dolandırıldı. Ayrıca müteahhit, ev almak isteyen başka vatandaşları da dolandırdı.

Ankara'da Suriyeli kiracı ev sahibini bıçakladı!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, tek katlı evde yalnız yaşayan Suriyeli Abdullah U., tartıştığı ev sahibi Fatih Dönmez'i bıçakladı. Olaya müdahale eden polis aracına da zarar vererek kaçmaya çalışan zanlı, kovalamaca sonrası yakalandı...

İcradan Ankara'da 190 bin TL ev fırsatı!

İcradan satılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller yatırımcılar yatırımcıların ilgisini çekmeye başladı. Ankara’da 190 bin TL’den satışa çıkarılan ev yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü…

Union Ankara HİT Yapı’nın Hittown projesini bünyesine ekledi!

Union İstanbul’un Ankara ofisi olan ve markalara 360 derece iletişim hizmet anlayışı veren Union Ankara bünyesine son olarak HİT Yapı’nın Hittown projesini dahil etti.

Ankara Hittown  ev fiyatları 2017 Haberi

Ankara Hittown  ev fiyatları 2017

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle projesi 17 katlı 4 blok şeklinde yükseliyor.  

Yenimahalle Hittown Evleri'nde 1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 daire tiplerine yer verilirken, daire büyüklükleri 64,69 ila 199,20 metrekare arasında değişiyor. 

Hittown'da sosyal alanlar;
 

Oyun alanları Yürüyüş parkurları Oturma alanları Kapalı fitness salonu  Güvenlik Otopark Peyzaj,  Süs havuzları 

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Hit Yapı imzasıyla hayata geçirilen Hittown projesi 2019 yılı Mayıs'ta tamamlanacak.  Hit Yapı Hittown Evleri Atatürk Olimpiyat Parkı'na ve Nata Delta AVM'ye yürüme mesafesinde yer alıyor. Arsa alanı 26 bin 500 metrekare olan Hittown projesi metro durağının çıkış kapısında yer alıyor. 

"Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılan  Hittown  projesi Ankara'nın Yeni Batı Mahallesi'nde inşa ediliyor. 


Yeni Batı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı...