26 / 04 / 2024

ankara imarlı arsa satışı

ankara imarlı arsa satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

SGK, Ankara'daki 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor!

SGK, Ankara'nın farklı ilçelerinde yer alan 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor. Peki başkentte satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

SGK başkentte imarlı 3 arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan üç adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

Milli Emlak'tan son dakika Temmuz 2023 fırsatı geldi! 37 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan son dakika Temmuz 2023 müjdesi geldi... 37 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı için bu tarihi aman kaçırmayın...

Milli Emlak'tan resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! 35 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... 35 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi sakın kaçırmayın...

Karayolları, Ankara'da konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı! Kaçırmayın! 

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı... Kaçırmayın...

Mersin'de konut imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Belediye o ilde hem konut hem de ticaret imarlı arsa satacak!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Merkez Hüsrevpaşa Mahallesi'nde bulunan konut ve ticaret imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Milli Emlak'tan 57 bin 405 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Tek tek açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 57 bin 405 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın... İşte o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin! Milli Emlak 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin... Milli Emlak o ilde sadece 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak...

Milli Emlak'tan 24 bin 300 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Hem imarlı hem de ucuz arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 24 bin 300 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Hem imarlı hem de ucuz arsa arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın...

Milli Emlak 79 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Resmi web sitesi üzerinden yayımladığı ihale ilanlarıyla dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 79 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Nilüfer Belediyesi, ticaret alanı imarlı arsa hissesi satacak!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de ticaret alanı imarlı arsa hissesi satacak. Söz konusu ihale 10 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

ankara imarlı arsa satışı Haberi

ankara imarlı arsa satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdürüyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki yeni satış ihaleleri arasında Ankara, Etimesgut ilçesinde yer alan  arsa da bulunuyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, söz konusu arsa Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde yer alıyor.

İhaleye çıkan arsanın taşınmaz numarası 06030108228 şeklinde belirtildi. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 1.018,74  metrekare olarak belirlendi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin 528,74 metrekare olarak belirlendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 215 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli de 43 bin TL olarak belirlendi.