29 / 03 / 2024

Ankara İncek Prestij kampanya 2015

Ankara İncek Prestij kampanya 2015

ANKARA'NIN önemli inşaat firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilen İncek Prestij projesi, Ankara'nın en hızlı büyüyen bölgesi İncek'te prestijli bir yatırım imkânı sunuyor.

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan 63 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ankara İncek TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ankara  İncek 2. Etap projesinde yer alan 69 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara İncek 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen ve stoklarda yer alan 76 konut satışa sunuldu. 

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları!

TOKİ Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan 122 konut açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları bugün başlıyor ve 29 Eylül'e kadar devam ediyor.

Ankara Bulvar Loft Evleri teslim tarihi!

Bulvar Loft Evleri Ankara İncek Gölbaşı'da 37 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Projede fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor...

Ankara İncek'te yapılan imar değişikliği TBMM'de!

Ankara İncek'te kentsel dönüşüm alanında yapılan imar değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bulvar Loft Ankara Akfen fiyat!

Ocak 2019 yılında teslim edilmesi öngörülen Bulvar Loft Ankara projesi Ankara İncek'te yükseliyor. Bulvar Loft Ankara Akfen fiyat listesi 324 bin 500 TL'den başlıyor.

Ankara Bulvar Loft daire fiyatları ne kadar?

Ocak 2019 yılında teslim edilmesi planlanan Bulvar Loft projesi Ankara İncek'te yükseliyor. Proje 822 daireden meydana geliyor. İşte Ankara Bulvar Loft fiyatları 2017...

Ankara Ostim Prestij dükkan fiyatları!

Nakit ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Ankara Ostim Prestij projesi Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Ankara Ostim Prestij dükkan fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Ostim Prestij ofis satışları!

Ankara Yenimahalle'de konumlandırılan Ankara Ostim Prestij projesinde 259 ofis ve 98 iş yerine yer veriliyor. İşte Ankara Ostim Prestij ofis satışları...

Ankara Ostim Prestij ofis fiyatları!

Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ankara Ostim Prestij projesinde 0,25 faiz oranıyla 60 ay vade fırsatı sunuluyor...

Ankara İncek Prestij kampanya 2015 Haberi

Ankara İncek Prestij kampanya 2015

ANKARA'NIN önemli inşaat firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilen İncek Prestij projesi, Ankara'nın en hızlı büyüyen bölgesi İncek'te prestijli bir yatırım imkânı sunuyor. 60 bin metrekarelik bir alanda insş edilen İncek Prestij toplam 765 konuttan oluşuyor. 

1+1'den 6+2'ye, Yalı Loft'lardan Prestij Kule'ye kadar farklı tip ve büyüklüklerde seçenekler içeren İncek Prestij, sosyal donatılanyla da dikkat çekiyor. İncek Prestij, ev sahibi olmak isteyenlere doğayla ic ice tematik bahçeler, teras bahçeler, acık ve kapalı yüzme havuzları, tam donanımlı spor merkezleri gibi pek cok farklı özellik sunuyor. 


ÖDEME KOLAYLIĞI

İncek Prestij'te, "Bütçeni Belirle, Ödeme Planını Sec, Konutunu Al" felsefesiyle hareket ettiklerini belirten Fırat - Dema İnşaat CEO'su İsmail Mert Fırat "Konut alıcıları ve yatınmcılanna, ödeme kolaylığı sunarak; herkesi bu ayrıcalıklı projenin ayrıcalıklı ödeme koşullarından...