27 / 04 / 2024

Ankara-İstanbul arası kaç saat

Ankara-İstanbul arası kaç saat

AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan projeye göre Ankara-İstanbul arasını 1.5 saate indirecek 350-400 km hıza ulaşan ‘süper yüksek hızlı tren’ için yeni bir hat yapılacak. Projenin maliyeti 5 milyar dolar.

İstanbul'dan Ankara tam 80 dakika olacak! Süper hızlı tren geliyor! 

İstanbul Ankara arasını 80 dakikaya düşürecek Süper Hızlı Tren projesi geliyor. Bakan Uraloğlu, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı'nın ön proje çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

İki büyük şehir arası mesafe 80 dakika olacak! Bakan Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara- İstanbul arası yüksek hızlı tren müjdesi verdi ve iki büyük şehir arası mesafenin 80 dakika olacağını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 20 senede ulaştırma ve haberleşme altyapısına 250 milyar dolarlık yatırım yapıldığını bildirdi. Ayrıca Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek projeye ilişkin bilgi verdi.

Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 2 saat 15 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası seyahat süresinin 2 saat 15 dakika olacağını söyledi. İşte hattaki son durum...

Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İstanbul arasındaki otoyolların yeterli gelmediğini ifade ederek yeni proje için sinyal yaktı.

Bakan Uraloğlu'ndan yeni hızlı tren müjdesi: Ankara-İstanbul arası mesafe 80 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  Ankara-İstanbul arasını 80 dakikaya düşürecek yeni bir hızlı tren projesinin olduğunu açıkladı.

İstanbul ve Ankara'ya büyük proje! Bakan Uraloğlu açıkladı: Süper Hızlı Tren geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara ile İstanbul arasında yapılacak olan "Süper Hızlı Tren" projesinin detaylarını paylaştı. İşte detaylar...

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

Türk Hava Yolları bu tarihlerde ucuza bilet kampanyası yaptı! Yüzde 40 indirimi kaçırma!

Ucuz biletle seyahat etmek isteyenlere özel kampanya Türk Hava Yolları’ndan geldi! İstanbul ve Ankara illeri arasında yapılacak uçuşların yüzde 40 daha indirimli olduğu açıklandı. Belirli tarihler arasında geçerli olan bu fırsat seyahat yapmak isteyenleri harekete geçirdi.

Togg, İstanbul-İzmir arası kaç lira yakıyor? İşte motorlu araçla arasındaki maliyet farkı...

İstanbul'da açılan TOGG Deneyim Merkezine ziyaretçi akını sürüyor. Ziyaretçilerin otomobili yakından inceleme fırsatı bulduğu merkezde Togg ile ilgili bilgilendirme de yapılıyor. İstanbul-İzmir arası Togg C-SUV ile 306 lira 82 kuruş yakarken aynı segmentteki motorlu bir araç 1020 lira 74 kuruş yakıy

12 soruda TOKİ Ankara Evren 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Evren ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Evren'de de yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Evren projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Evren 2022 ucuz konut projesi...

12 soruda TOKİ Ankara Bala 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Bala ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Bala'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Bala projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Bala 2022 ucuz konut projesi...

12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Ayaş ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Ayaş'ta da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Ayaş projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 ucuz konut projesi...

Ankara-İstanbul arası kaç saat Haberi

Ankara-İstanbul arası kaç saat

Hızlı tren hatlarına bir yenisi daha ekleniyor. İstanbul ve Ankara arasını 1.5 saate kadar düşürecek yeni bir ‘Hızlı Tren Hattı’ devreye alınıyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın fizibilite çalışmasını büyük ölçüde tamamladığı yeni hat, Yap-İşlet-Devret modeli ile gerçekleştirilecek. Saatte 350-400 km hıza kadar ulaşacak trenlerin kullanılacağı YHT hattının toplam uzunluğunun 500 kilometreyi bulması bekleniyor. Yeni hat projesi, AK Parti’nin seçim beyannamesinde de yer aldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan seçim beyannamesinde Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi’ne ilişkin olarak, “Ankara ve İstanbul arasını 1.5 saate indirecek yüksek hızlı tren projesini, YİD modeliyle gerçekleştirmek üzere proje çalışmalarını yürüteceğiz” ifadeleri yer alıyor. ‘Süper Yüksek Hızlı Tren’ olarak adlandırılacak hatta ilişkin projenin 5 milyar doları bulması bekleniyor.


OTOBANIN YANINDA

Ankara-İstanbul Otobanı’na paralel olarak inşa edilecek yeni...