19 / 04 / 2024

Ankara Koç Kuleleri yangın

Ankara Koç Kuleleri yangın

Ankara'da Koç Kuleleri'nin bodrum katında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında yangın büyümeden kontrol altına alındı. Halk Bankası Genel Müdürlüğü'nün garaj bölümünde çıkan yangın da itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...

Koç Holding'den açıklama! Batarya yatırımı rafa mı kalktı?

Koç Holding'den Ford ile birlikte Ankara'da büyüyen elektrikli araç piyasasına yönelik otomobil bataryası fabrikası projesinin iptal edilebileceği haberlerine dair açıklama geldi.

Koç Holding'ten dev batarya yatırımı! Temel atılıyor!

Ankara'da Koç Holding tarafından 32 milyar liralık yatırımla 532 bin metrekare alanda elektrikli araçlar için kurulacak olan lityum pil hücresi ve batarya fabrikasında ÇED süreci tamamlandı ve Başkent OSB’de tahsis sözleşmesine de imzalar atıldı. İşte tüm detaylar..

Ankara Büyükşehir Belediyesi Togo Kulelerini yıkma kararı aldı

Ankara'da Sinan Aygün'ün inşa ettiği Togo Kuleleri'nin yıkılmasına karar verildi. Mansur Yavaş ve Aygün arasında gerilime neden olan kulelerin yıkım süreci 17 Ocak 2018 tarihinde 17. İdare Mahkemesi'nin yürütmenin durdurulmasına ilişkin kararıyla başlamıştı.

TOKİ'den Ankara'da 1.032 lira taksitle konut fırsatı!

Dar gelirli aileleri uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle Yakacık projesi için başvurular 22 Kasım'da başlıyor.

Ankara'daki tapu davası 58 sene sonra sonuçlandı!

Ankara'da 1963 yılında açılan Bala'daki bir araziyle ilgili tapu davasında geçtiğimiz günlerde karar verildi. Davanın tarafı olan İhsan Koçak, 58 senelik yargı sürecine ilişkin açıklamalar yaptı. 

Mansur Yavaş'tan TOGO Kuleleri açıklaması!

Bir televizyon programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, TOGO Kuleleri yüzünden davalık olduğu Sinan Aygün'ün rüşvet iftirasıyla kendisini görevden aldırtmak istediğini dile getirdi. 

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

CP Ankara Oteli koşullar düzelene kadar kapalı kalacak!

Yeni Gimat GYO, Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A. Ş. tarafından işletilen CP Ankara Oteli'nin coronavirüs salgını nedeniyle  6 hafta süreyle kapatıldığı açıklandı. 

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Togo Kuleleri krizi!

TOGO Kuleleri'nin yıkımı konusunda mahkemenin aldığı karara uyan ABB Meclisi'nin kararı, Genel Merkez tarafından değiştirildi. Konuya tepki gösteren AKP Başkanvekili Mümin Altunışık, istifa etti... 

TOGO Kuleleri davasında kritik talep!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, suların durulmadığı TOGO Kuleleri ile ilgili iddialar konusunda açılan soruşturmada, CHP eski Milletvekili Sinan Aygün'ün HTS kayıtlarının istenmesi talebinde bulunacak.

TOGO Kuleleri'ni imara uygun hale getireceğiz!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, eski CHP Milletvekili Sinan Aygün’ün rüşvet iddialarıyla gündemde yer alan TOGO Kuleleri hakkında sürecin bundan sonra nasıl işleyeceğini açıkladı.

Togo Kuleleri’yle ilgili yeni bilgiler çıkmaya devam ediyor!

Başkent Ankara'da yer alan Togo Kuleleri’ne ilişkin yeni bilgiler çıkmaya devam ediyor. Projeyle ilgili olarak ortaya atılan iddialar son günlerin en çok konuşulan konuları arasında...

Ankara Koç Kuleleri yangın Haberi

Ankara Koç Kuleleri yangın

Yangın, dün akşam saatlerinde Söğütözü Mahallesi'nde bulunan Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) karşısında yer alan Koç Kuleleri'nin bodrum katında meydana geldi. Görevlilerin fark etmesi üzerine durum itfaiye ekiplerine haber verildi. Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başladı.


Olay yerinin bodrum katında bulunmasından ötürü itfaiye ekipleri zaman zaman yoğun dumandan dolayı müdahalede zorluk yaşadı. Ekiplerin yoğun çalışması sonrasında yangın bir süre sonra kontrol altına alındı. Yangından etkilenen olmadı. Yangın, bodrum katında yer alan inşaata ait malzemelerin henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tutuşmasıyla gerçekleştiği öğrenildi. 


Diğer yangın ise, dün saat 23.30 sıralarında, Halk Bankası Genel Müdürlük binasının B2 garajı içerisinde bulunan elektrik odasında meydana geldi. Görevlilerin yangını fark etmesi üzerine durum itfaiyeye haber verildi. Bir süre sonra olay yerine...