25 / 04 / 2024

Ankara Koton mağazaları

Ankara Koton mağazaları

Halk GYO'nun, Ankara Çankaya ilçesine bağlı Yukarı Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 455 metrekarelik dükkanda kiracı olan Koton 7. Cadde Mağazası aylık ne kadar kira ödemesi yapıyor?

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Kuzu Effect AVM Oran mağazalar! Kuzu Effect AVM mağaza listesi!

Kuzu Effect AVM Oran mağazalar! Kuzu Effect AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Çankara Oran'da yer alan Kuzu Effect AVM'de 35 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.

Kuzu Effect AVM'de hangi mağazalar var? Kuzu Effect mağaza listesi!

Ankara Çankaya Oran’da yer alan Kuzu Effect AVM hizmete açıldı.  Peki Kuzu Effect AVM'de hangi mağazalar var? Kuze Effect mağaza listesi...

Atakule AVM'de hangi mağazalar var?

Ankara'nın ilk alışveriş merkezi olan Atakule AVM dün itibariyle hizmete açıldı. Peki Atakule AVM'de hangi mağazalar var?

Atakule AVM mağazaları!

Atakule AVM mağazaları habeirmizde liste şeklinde yer alıyor. Ankara'nın ilk, Türkiye'nin ikinci alışveriş merkezi olan Atakule'nin alışveriş merkezi bölümü açıldı.

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

Tekzen Ankara ve Van'da yeni mağazalar açacak!

Türkiye'nin en yaygın ulusal yapı market zinciri Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümeye devam ediyor. TEKZEN, Ankara ve Van mağazaları ile mağaza sayısını 106'ya çıkarıyor.

Mahall Ankara’nın meydan mağazaları satışa çıkıyor!

Ankara’nın ofis, konut, açık hava alışveriş alanlarından oluşan çok yönlü karma projesi Mahall Ankara’nın meydan mağazaları satışa çıkıyor.

Mahal Ankara Meydan mağaza satış ihalesi 28 Mayıs'ta!

Ankara'nın ofis, konut, alışveriş alanlarından oluşan karma projesi Mahall Ankara'nın meydan mağazaları satışa çıkıyor. Mahall Ankara'nın merkezinde yer alan Mahall Meydan'da bulunan 57 mağaza, 28 Mayıs'ta açık artırma ile satılıyor..

TOKİ Mahall Ankara'nın otelini ve mağazalarını satışa çıkarıyor!

TOKİ, Mahall Ankara projesinin otelini ve mağazalarını satışa çıkarıyor. İhalesinin 20 Kasım 2014 tarihinde saat 11:00'de gerçekleşeceği projede mağaza fiyatları 934 bin 354 TL'den başlıyor. Otel fiyatı ise 59 milyon 506 bin 426 TL olarak belirlendi.

Bellona, Ankara ve Bursa’da yeni mağazalarını hizmete açtı!

Bellona, Ankara ve Bursa’da yeni mağazalarını hizmete açtı. Mağazaların açılış töreninde konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, bu yıl Türkiye’de 40 mağaza daha açmayı hedeflediklerini belirtti.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Ankara Koton mağazaları Haberi

Ankara Koton mağazaları


Halk GYO'nun, Ankara Çankaya ilçesine bağlı Yukarı Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 610 metrekare arsa alanı olan bodrum+zemin+3 Normal kattan oluşan binasında yer alan mağazasında kiracı. Bahçelievler Aşkabat Caddesi üzerinde yer alan Koton 7. Cadde Mağazası 455 metrekare alana sahip.


Koton 7. Cadde Mağazası için Halk GYO'ya aylık 45 bin TL olmak üzere yılda 540 bin TL kira ödemesi yapıyor. Halk GYO portföyünde yer alan gayrimenkulün satışında ise belirlenen değer KDV hariç 7 milyon 735 bin TL.


Koton 7. Cadde Mağazası Bahçeli İki Parkı, Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu, Bahçelievler Merkez Camii, Akdeniz Caddesi, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Adnan Ötüken Parkı ve Milli Kütüphane'nin yakın çevresinde yer alıyor. Koton 7. Cadde Mağazası Akdeniz Bulvarı’na 570 metre, Milli Kütüphane ’ye 600 metre, Ankara...