25 / 04 / 2024

ankara mamak sağlık ve yüksek teknoloji enstitüsü inşaatı

ankara mamak sağlık ve yüksek teknoloji enstitüsü inşaatı

Türkiye'nin sağlık alanındaki en büyük ihtiyaçlarından birini karşılayacak olan Mamak Sağlık ve Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nün yapımı hızla devam ediyor.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Sağlık Bakanlığı personel alımı! KPSS puanı 2022 yılına ait olsa bile işe alınacak!

Sağlık bakanlığı 30 müfettiş yardımcısı alımı yapacağını yayınladı. Yapılacak alımlar Teftiş Kurulu Başkanlığı adına olacak. Alımlar Ankara’da gerçekleştirilecek. Alım için tarihler belli oldu. İşte tüm detaylar…

Doktor ve hemşireler banka promosyonunu bekliyor! 2022 yılı sağlık promosyonları ne zaman verilecek?

Sağlık çalışanları da banka promosyonu için seslerini duyurmak istiyorlar. Hemşire, doktor ve ATT çalışanları Sağlık Bakanlığı banka promosyon güncellemesini dört gözle bekliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye genelinde sağlık personeli banka promosyonu ne zaman verilecek?

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Etimesgut Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına otel tahsisi!

Ankara Etimesgut Belediyesi, İstasyon Mahallesi'nde bulunan otelini koronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Ankara Büyükşehir'den sağlık personellerine 3 konteyner ev! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında evlerine gitmeyen sağlık personelleri için 3 tane konteyner yapacak...

Mansur Yavaş öğrenci yurdu kiralayarak sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 100 yataklı öğrenci yurdunu kiralayarak sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Mustafa Varank: Ankara'da Sağlık Teknolojileri Vadisi kurma hedefimiz var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede merkez şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.

Ankara Polatlı'da 14.2 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Polatlı'da yer alan sağlık tesisini 14 milyon 222 bin TL bedelle satışa çıkardı.

En büyük sağlık vadisi Sancaktepe’ye kurulacak!

İstanbul ve Ankara’da kurulması planlanan Sağlık Vadisi hakkında konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu konuda bin dönümü geçebilecek bir alandan bahsettiklerini dile getirdi.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Sağlık Bakanlığı aylık 2.5 milyona kiraya çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın Ankara Sıhhiye’deki tarihi binası Defterdarlık hizmeti için valiliğe devredildi. Sağlık Bakanlığı yeni binaya ayda 2.5 milyon TL ödeyecek.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşıldı!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nün yaptırdığı 3.704 yatak kapasiteli Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona doğru gelindi. 

ankara mamak sağlık ve yüksek teknoloji enstitüsü inşaatı Haberi

ankara mamak sağlık ve yüksek teknoloji enstitüsü inşaatı
Protokolleri Mamak Belediyesi ve Sağlık Bilimleri İleri Teknoloji Araştırma Vakfı arasında imzalanan enstitü Türkiye'nin ilk ve en kapsamlı kök hücre araştırma merkezi olacak. Kök hücre üzerine üst düzeyde yetişmiş personeli ülkemize kazandıracak olan enstitü birçok hastanın da daha şimdiden umudu oluyor. Kök hücre ve hücresel tedaviler konusunda yapılan çalışmalar sağlıkta devrim olarak görülüyor. Mamak Sağlık ve Yüksek Teknoloji Enstitüsü 60 bin metrekare proje alanına sahip. Enstitünün ilk olarak hayata geçecek araştırma laboratuarlarının yapımı yüzde 90 seviyesine ulaştı. Merkez, aynı zamanda ileri teknoloji ile donatılmış bir sağlık bilimleri üniversitesi olacak. Kurulacak üniversite lisans eğitimini bitirmiş tıp ve sağlık bilimleri öğrencilerinin, çalışmalarına devam edebileceği, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim veren bir kuruluş haline getirilecek. Enstitüyle Türkiye'nin kök hücrede yurt dışına...