26 / 04 / 2024

Ankara Mamakta asfalt çalışmaları gerçekleştirildi

Ankara Mamakta asfalt çalışmaları gerçekleştirildi

Mamak Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde yürüttüğü asfalt çalışmalarıyla 7 yılda 2 milyon 324 bin 433 ton asfalt serimi gerçekleştirdi

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Ankara-Haymana karayoluna ilişkin 5 sorun TBMM'de!

Ankara-Haymana karayolunda kullanılan asfaltın kalınlığına ve projenin toplam maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin 5 soru hazırladı..

Ankara'da bozuk yolları yenilenmeyen köyler meclis gündeminde!

Ankara'da asfalt yolu olmayan veya bozuk yolları yenilenmeyen köylerde yaşayan vatandaşların sorunları meclis gündemine taşındı..

Ankara Büyükşehir'den rekor yol yatırımı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarında adeta seferberlik uygulayarak, rekor kırdı.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

Ankara Dikmen Caddesi sil baştan!

Dikmen Caddesi’ni sil baştan yenileyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarının ardından, kaldırım yenileme çalışmasını da hızla sürdürüyor.

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda kaldırım çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 gün gibi rekor sürede yol genişletme ve asfalt çalışması tamamlanarak trafiğe açılan Turan Güneş Bulvarı’nda refüje, daha güvenli olan "New Jersey"tipi bariyerler yerleştirilmeye başlandı.

Ankara Dikmen'in kaldırımları yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, asfaltını yenilediği Dikmen Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda 2. etap çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Yıldız Kavşağı'ndan başlayarak Oran semtinden geçip Kepekli Kavşağı'nda sona eren 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı’nda yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ankara Turan Güneş Bulvarı'nda çalışmalar sürüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Turan Güneş Bulvarı yol genişletme çalışmalarını hızla sürdürürken, Kepekli Kavşağı-Doğukent Caddesi sapağı gidiş yönü genişletilerek asfalt serimi yapıldı.

Ankara Dikmen Caddesi'nin kaldırımları yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltı yenilenen Dikmen Caddesi’nde şimdi de kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

Ankara Pursaklar'da bin 200 metrelik imar yolu çalışması tamamlandı!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nin faaliyet raporuna göre ilçe genelindeki 30 sokağa 4 bin ton asfalt atıldığı, bin 200 metre yeni imar yolu çalışması yapıldığı ifade edildi.

Ankara Mamakta asfalt çalışmaları gerçekleştirildi Haberi

Ankara Mamakta asfalt çalışmaları gerçekleştirildi

İlçenin alt yapı ve üst yapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, altyapı çalışmalarında her yıl kendi rekorunu kırıyor. İlçede havaların durumuna göre asfalt ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde yürüttüğü asfalt çalışmaları ile Mamak'ta 7 yılda 2 milyon 324 bin 433 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. İlçenin her geçen gün büyürken hizmet beklentisinin de arttığını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bölgenin gelişme sürecinde alt yapı çalışmalarının önemine dikkat çekerek, "İlçemiz büyüyüp, geliştikçe artan nüfusumuzla birlikte hizmet alanımız da genişliyor. Yeni yaşam alanları oluştururken bir taraftan bozulan yollarımızı onarıyor, bir taraftan da asfalt serimini gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak hizmette mesai kavramının olmadığını gösteriyor" dedi. 


Alt yapı...