24 / 04 / 2024

Ankara Mebuskent teslimleri

Ankara Mebuskent teslimleri

Ankara Mebuskent'te kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olma imkânı sağlanıyor. Ankara Mebuskent'te 765 bin TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Ankara Mebuskent'te kampanya!

Aymor Grup imzası taşıyan Ankara Mebuskent'te sıfır faizle 120 ay vade kampanyası devam ederken, kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Ankara Mebuskent'te kampanya detayları...

Ankara Mebuskent'in yüzde 87'si yeşil alandan oluşuyor!

AYMOR Grup tarafından Ankara'nın Batıkent Karacakaya bölgesinde gerçekleştirilen Mebuskent, Türkiye'nin en büyük yeşil alana sahip konut projesi olarak öne çıkıyor.

Ankara Mebuskent'te daireler 120 ay sıfır faiz avantajıyla!

Başkent’in konutta yeni cazibe merkezi Mebuskent, herkese ve her keseye uygun konut tipi ve ödeme planı sunuyor.

Mebuskent'te sağlıklı yaşam merkezleri konsepti yer alıyor!

Ankara’da artık “yaşam merkezleri” konseptinde tasarlanan konut projelerinde Mebuskent, sunduğu “sağlıklı yaşam” imkânları ile bir adım önde.

Keçiören Portova Ankara teslimleri!

Portova Ankara projesinde fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor. Keçiören Portova Ankara teslimleri ne zaman?

Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri!

Ankara Çankaya Çukurambar Mahallesi'nde yükselen Cubes Ankara projesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri ne zaman?

Ankara Şehri Yaren Konutları fiyatları!

Ankara Şehri Yaren Konutları fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 2020 yılında konut teslimleri yapılacak olan Şehri Yaren Konutları'nda ticari alanlara da yer veriliyor...

Ankara Kale Ofis teslimleri!

Ankara Çukurambar bölgesinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi toplam 123 adet ofisten oluşuyor. Peki Ankara Kale Ofis teslimleri ne zaman?

Ankara Mebuskent’te konut fiyatları ikiye katlandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Ankara Mebuskent’te daire fiyatları ikiye katlandı. Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Marina Ankara Evleri Sinpaş kazanç festivali kampanyası!

Teslimleri 2018 yılında yapılacak olan Marina Ankara projesi Sinpaş Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede fiyatlar 422 bin 700 TL'den başlıyor...

Akay Neris Ankara teslimleri!

Akay Neris projesi Ankara Yaşamkent'te hayata geçirildi. Projede 4+1 dairelerde fiyatlar 1 milyon 65 bin TL'den başlıyor...

Equinox Ankara Çayyolu teslimleri!

İnşaat çalışmaları 19 Haziran 2016 tarihinde başlayan Equinox Çayyolu projesi SK Grup tarafından inşa ediliyor. Projede 4+1, 5+1 loft ve dubleks daire tipleri yer alıyor...

Equinox Çayyolu teslimleri!

Ankara'da hayata geçirilen Equinox Çayyolu projesi 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Equinox Çayyolu teslimleri ne zaman yapılacak?

Ankara Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiye ettiği yatay mimari konseptini hayata geçiren Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu.

TOKİ Ankara Hacırecep'te konut teslimleri başlıyor!

Ankara Hacırecep Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamındaki 153 adet konutun teslim işlemleri, 06 Şubat - 10 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ankara Kuzu Effect teslimleri!

Ankara Çankaya'da Oran bölgesinde Kuzu Grup tarafından inşa edilen Kuzu Effect projesinde satışlar devam ediyor. Peki Ankara Kuzu Effect teslimleri ne zaman?

Aymor Ankara Mebuskent taksitleri!

Aymor İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Mebuskent projesinde 332 villa ve 10 blokta 652 daire yer alıyor. Peki Aymor Ankara Mebuskent taksitleri ne kadar?

Ankara Mebuskent teslimleri Haberi

Ankara Mebuskent teslimleri

Aymor Grup'un Ankara'da hayata geçirdiği  Mebuskent projesinde 332 villa 602 daire yer alıyor. Proje 10 bloktan oluşuyor. 


Ankara Mebuskent'te yer alan daireler 2+1, 3+1, 4+1 daire ve bahçeli villa şeklinde tasarlandı. 


Projenin sosyal imkanları arasında,çocuklar için oyun alanları; her yaştaki kişiler için spor imkânı; özel gün, toplantı ve diğer sosyal etkinlikler için özel mekânlar yer alıyor. 


Ankara Mebuskent'te 765 bin TL taksitle!

Ankara Mebuskent'te 765 bin TL taksitle konut sahibi olmak mümkün. Projede kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olma imkânı sağlanıyor.


Ankara Mebuskent iletişim;

Tel: 0312 911 23 40

Web adresi: http://www.mebuskent.com/

Öznur...