23 / 04 / 2024

ankara okul inşaatı kaza

ankara okul inşaatı kaza

Ankara Yenimahalle'de yer alan Yenimahalle Hacı Bektaş-ı Veli İlkokulu inşaatının 3'üncü katında işçilerin çalışma yaptığı sırada iskele çöktü. ve 1 kişi öldü...

TOKİ Ankara projesinin inşaatı başlıyor! Sincan'a 1.020 konutluk yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başkanlığı'nın Ankara projesinin inşaatı resmen başlıyor. Sincan'da yükselecek projede toplam 1.020 konut yer alıyor. 

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Velux Ankara'nın inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı!

Fırat Life Style’ın Ankara'da hayata geçirdiği Velux Ankara projesinin inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı.

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

Ankara'da inşaat kazısının temeline zarar verdiği 3 katlı bina boşaltıldı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, yanındaki alanda devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle zemininde yarıklar oluşan üç katlı bina, boşaltıldı.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Ankara'da inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi!

Ankara Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi'nde inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi...

Ankara'da inşaat şirketine 2 milyon TL'lik dolandırıcılık şoku!

Ankara’nın ünlü inşaat firması ADN Atlas Yapı’nın sahibi olan İş insanı Ahmet Kocaman, şirketi iş ortaklarından Veysel Altun’a devrettikten birkaç ay sonra geri aldı. Devir işlemlerinden sonra Kocaman, haciz memurlarını kapıda gördü.

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Türk inşaat şirketinden Pakistan’a 755 milyon dolarlık proje!

Ankara merkezli inşaat ve mühendislik şirketi Dolsar, Pakistan'ın Khyber Pakhtunkhwa Eyaleti’nde 755 milyon dolarlık proje üstlenecek.

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Ankara'da inşaat firmalarının faaliyetleri durdurulmayacak! 

Ankara'da 1 Mayıs saat 00:00 ile 4 Mayıs saat 00:00 arasında uygulanacak sokağa çıkma yasağı kapsamında, sağlık hizmetlerinin kapasitesini arttırmaya yönelik acil inşaat firmaları faaliyelerini sürdürebilecek...

ankara okul inşaatı kaza Haberi

ankara okul inşaatı kaza

Ankara ilinin Yenimahalle ilçesine bağlı Turgut Özal Mahallesi'nde okul inşaatında iskelenin çökmesi sonucu enkaz altında kalan iki işçiden biri vefat etti.

İnşaat çalışmaları devam Yenimahalle Hacı Bektaş-ı Veli İlkokulu inşaatının 3'üncü katında işçilerin çalışma yaptığı sırada iskele çöktü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; iki işçinin çöken iskelenin altında kaldığı olayın ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), sağlık, itfaiye ve polis ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı.

Enkaz altında kalan Mehdi Yarba'nın (25) cansız bedenine ulaşıldı. Yaralı Sıraç Çelik (43) ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye...