23 / 04 / 2024

ankara örnek mahallesi kentsel dönüşüm projesi

ankara örnek mahallesi kentsel dönüşüm projesi

Ankara Altındağ'daki Örnek Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor. Örnek Mahallesi Muhtarı Muzaffer Çiftçi; " Mahalleli heyecanla dönüşümün başlamasını bekliyor" dedi…

Ataşehir Örnek Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Örnek Mahallesi, 1565 ada, 23 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Örnek Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Örnek Mahallesi, 2292 ada, 10 parsel, 2272 ada, 1 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir'de 22.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir Örnek Mahallesi'nde yer alan arsayı 22 milyon 549 bin 154 TL bedelle satışa çıkardı.

Mimarlar Odası'ndan Ankara Yahudi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ankara’nın simge mekanlarının bulunduğu Yahudi Mahellesi’nde kentsel dönüşümün başladığını açıkladı. Mahallenin tehdit altında olduğunu aktaran mimarlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulundu.

Ataşehir'de 22.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir Örnek Mahallesi'nde yer alan arsayı 22 milyon 549 bin 154 TL bedelle satışa çıkardı.

Ataşehir Belediyesi'nden 22.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Örnek Mahallesi 2268 ada 1 parselde yer alan arsayı 22 milyon 549 bin 154 TL'ye satıyor...

TOKİ Kars Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kars İli Merkez İlçesi Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kars Millet Bahçesi 6 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Kars Merkez Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Kars Millet Bahçesi ihalesi 6 Nisan'da!

Kars İli Merkez İlçesi Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Örnek Mahallesi dönüşüm istiyor!

Ankara Altındağ'daki Örnek Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor. Örnek Mahallesi Muhtarı Muzaffer Çiftçi; " Mahalleli heyecanla dönüşümün başlamasını bekliyor" dedi…

Ankara'daki dev arazi Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi!

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Beytepe Mahallesi’nde yer alan 35 bin metrekarelik arazi için nazım imar planı değişikliği yaptı. Arazi, Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi.

Örnek Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Örnek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Altındağ’da Örnek Mahallesi sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi verdi. 

Ataşehir’in imar plan ve projeleri hazır!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Örnek Mahallesi imar plan ve projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi izinlerine kadar her şey yapıldı. Sadece Büyükşehir’de askıya çıkmayı bekliyoruz" diye açıklama yaptı. 

ankara örnek mahallesi kentsel dönüşüm projesi Haberi

ankara örnek mahallesi kentsel dönüşüm projesi

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası kentsel dönüşüm çalışmalarını tekrar gündeme getirdi. Ankara Altındağ'daki Örnek Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm isteklerini dile getirdi.

Sabah'tan Fatma Göksu'nun haberine göre; Örnek Mahallesi vatandaşları mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başalmasını beklediklerini dile getirdiler.

Örnek Mahallesi muhtarı Muzaffer Çiftçi, Üç dönem üst üste muhtar seçildi. Muhtar 1970 yılından bu yana Örnek Mahallesi'nde yaşıyor. Muhtarın anlattığına göre mahalle Ankara'nın ilk yerleşim birimlerinden. 58 yıl önce çıkarılan kanunla gecekondulaşmanın önlenebilmesi için bloklar halinde apartmanlar inşa edildi mahallede. Ankara'nın ilk apartman blokları ömrünü bitirdi. 58 yıllık binalar kentsel dönüşüm için sıra bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın onayladığı proje 2017'de Resmi Gazete'de yayınlanarak kesinlik kazandı. Projeye göre ilk etapta 480 daire yıkılıp yenilenecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da 21 Mart'ta...