28 / 03 / 2024

ankara park sayısı 2015

ankara park sayısı 2015

Başkent Ankara’da Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı bölgelerinde toplam alanı 700 bin metrekareye yakın 18 yeni park inşa ediliyor. İşte Ankara’nın yeni parkları ve yüzölçümleri...

ATO'dan, ticari kredi kartları için 'taksit sayısı artsın' talebi geldi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, ticari kredi kartlarında uygulanacak olan taksit sayısının artırılmasının üretime ve ticarete olumlu yansıyacağını açıkladı. 

Elektrikli araç şarj soket sayısı yurt genelinde 12 bini geçti...

Türkiye genelinde elektrikli araçlar için şarj soket sayısı 25 Aralık 2023 itibarı ile 12 bin 67'ye kadar ulaştı. En fazla elektrikli şarj istasyonu bin 308 ile İstanbul'da, İstanbul'u ise 542 istasyonla Ankara ve 422 istasyonla da Antalya takip ettiği belirtildi. İşte detaylar...

Konut sektörü durgunlaştı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hem ilan hem satılan konut sayısı düştü! 

Konut sektöründeki canlılık göstergesi olarak takip edilen satılan konutların satılık ilan sayısına oranı İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde düşüşe geçti.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

YSK 2023 milletvekili sayısını il il peş peşe açıkladı! İstanbul Ankara İzmir ve diğer iller kaç milletvekili çıkaracak?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) YSK il il milletvekili sayısını peş peşe açıklandı. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer iller kaç milletvekili çıkaracak? İşte detaylar...

Ankara'da inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi!

Ankara Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi'nde inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi...

Knitss mağaza sayısını artıracak!

Geçtiğimiz ay Ankara Armada AVM'de mağaza açan Knitss mağaza sayısını artırmayı hedefliyor...

Ankara Keçiören'deki kreş sayısı artıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Söz verdiğimiz gibi ilçemizde kreşlerimizin sayısını artırdık" dedi.

Model fabrikaların sayısı 2022'ye kadar 10'a çıkacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Ankara'dan sonra Bursa'da ikinci örneğini deneyimlediğimiz model fabrikaların sayısını 2022 yılına kadar 10'a çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Ankara-Niğde Otoyolu’nda makine ve ekip sayısı arttı!

Toplam 330 kilometreden oluşan Ankara-Niğde Otoyolu projesinde yapım çalışmaları hızlandı. 2020'de açılması planlanan projede makine ve ekip sayısı arttı.

Başkent Emlak Konutları'ndaki daire sayısı 1.840 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Mühye Mahallesi'nde yapılan Başkent Emlak Konutları'ndaki daire sayısı 1.840 oldu..

Sinpaş Büyükesat GOP projesinde ticari alan sayısı artıyor!

Sinpaş GYO'nun Ankara, Çankaya’da, Büyükesat Mahallesi’nde planladığı Ankara GOP Gaziosmanpaşa Büyükesat Konut Projesinde ticari alan sayısı 485'ten 728'e yükseliyor..

ankara park sayısı 2015 Haberi

ankara park sayısı 2015

Ankara'da son 20 yılda yapılan 366 parka 18 yeni park daha ekleyeceklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkentin en yeşil ve yaşanabilir şehirlerinden biri haline geldiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla Ankara’nın birçok ilin yüzölçümünden daha büyük bir şehir haline geldiğini de anlatan Başkan Gökçek, “Ankara’ya kazandıracağımız yeni parklarımızla bu rakam daha da artıyor” diye konuştu.


Yapımı devam eden parklarda büyüklüklerine göre; spor kompleksleri, amfi tiyatrolar, çocuk oyun ve kondisyon alanları ile yürüyüş parkurları, çardak ve kamelyalar yer alıyor.


Seyir terası özelliği taşıyan şehrin yüksek yerlerindeki parklara da vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla yürüyen merpenler ve asansörler kuruluyor. İçeriğindeki dopdolu aktivitelerle her yaştan Başkentlinin yeni parklarda da gönüllerince dinlenip, eğlenebileceğini, çocukların oyun oynayacağını, gençlerin spor aktivitelerini yerine getireceğini, yaşlıların dost...