20 / 04 / 2024

Ankara Keçiören'deki kreş sayısı artıyor!

Ankara Keçiören'deki kreş sayısı artıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Söz verdiğimiz gibi ilçemizde kreşlerimizin sayısını artırdık" dedi.



Çalışmalarına devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, belediye bünyesinde kreş olarak hizmet veren Yonca Gündüz Bakımevi'nin öğrenci kapasitesini artırdıklarını, 5-21 Ağustos tarihleri arasında ailelerin ön başvuru yapılabileceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Keçiören Belediyesi açıklamasında görüşleri yer alan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Söz verdiğimiz gibi ilçemizde kreşlerimizin sayısını artırdık, mevcut kreşlerimizi de yeniden düzenledik. Aynı zamanda kütüphanelerimizin sayısını da artırıyoruz. Çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmayı sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

Keçiören Belediyesi Yonca Gündüz Bakımevi'ndeki çalışmalarla 15 kişilik derslikler oluşturulurken, bu derslikler kreş olarak düzenlendi.


- "Çocuklarımız için hizmet çeşitliliğini artırıyoruz"

Altınok, çocukların iyi yetiştirilmesi için onlara yönelik hizmet çeşitliliğinin artırıldığını belirterek, "Çocuklar dünyanın en değerli ve en temiz güzellikleridir. Bizi mutlu eden birçok iş yapıyoruz. En çok da çocuklar, yaşlılar, gençler ve engellilere yönelik hizmetleri hayata geçirirken mutlu oluyoruz. Rabbimden tüm çocuklarımıza aileleriyle birlikte hayırlı bir ömür ve güzel bir gelecek diliyorum." dedi.

Keçiören Belediyesi olarak ilçedeki kreş ve kütüphane sayısını artırmaya devam edeceklerini dile getiren Altınok, şöyle konuştu:

"Çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmemiz gerekiyor. Bugünün çocuğu yarının büyüğü ve aynı zamanda ülkemizin, devletimizin ve milletimizin de geleceği demektir. Biz de çocuklarımıza daha iyi bir eğitim hizmeti sunabilmek için sürekli mesai harcıyor, bunun gayretiyle gece gündüz çalışıyoruz.

Kreşlerimizin sayısını artırdık, mevcut kreşlerimizi de yeniden düzenledik. Ayrıca, hizmet veren kreşlerimizi denetliyor, en küçük bir eksilik olduğunda da anında müdahale ediyoruz. Burada yıkılan kalpler bir dünyanın yıkılması ve kırılmasıdır. Buna asla müsaade etmeyiz."
 


Geri Dön