19 / 04 / 2024

ankara riskli alanlar

ankara riskli alanlar

Ankara Çankaya Namık Kemal Mahallesi'nde bulunan bazı bölgeler riskli alan ilan edildi

Ankara Altındağ'da riskli alan ilan edilen konutların duvarları çatladı!

Başkent Ankara'nın Altındağ ilçesinde 2017 yılında riskli olarak ilan edilen mahalledeki konutların duvarları çatladı.

Ankara Açelya Apartmanı çevresinde 7 binanın yıkımı tamamlandı!

Ankara'da inşaat çalışması sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı etrafındaki riskli yapıların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki 7 binanın daha yıkımı tamamlandı.

Ankara'da çökme riski nedeniyle 21 bina boşaltıldı! 

Ankara’da, inşaat çalışması nedeniyle temelinde kayma oluşan 8 katlı Bahar Apartmanı ve etrafında riskli olduğu tespit edilen 20 bina tahliye edildi.

Ankara'da 19 bin 670 riskli yapı yenilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ankara’da kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara'da toplam 19 bin 670 riskli yapının yenilenmesi planlanıyor.

Ankara Kalecik için riskli alan kararı!

Ankara ili, Kalecik ilçesi, Ahikemal Şenyurt, Ahiler Yenice, Çanşa Kale, Cuma Saray, Halilağa Tabakhane ve Yenidoğan Yeşilyurt Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Ankara Akyurt için riskli alan kararı!

Ankara ili, Akyurt ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Ankara Altındağ'da riskli alan kararı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Hacıbayram Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kızılcahamam'da riskli yapılar yıkılıyor!

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde belediye tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında riskli yapılar yıkılıyor.

Ankara Kızılcahamam'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Ankara Kızılcahamam'da belediye tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında riskli yapıların yıkımı devam ediyor. 

Riskli yapıya Ankara merceği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli yapıların belirlenmesi için yerel yönetimlerden istenilen ‘5 yıllık Acil Eylem Planı’ için verilen süre 19 Mayıs’ta doluyor.

TOKİ Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Sağlıksız ve afetlere karşı riskli alanları yaşanılabilir alanlara dönüştüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak'ta Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projelerine hızla devam ediyor.

Ankara'daki deprem toplanma alanları TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Ankara'da bulunan deprem toplanma alanları ile riskli yapılarını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu..

Ankara'da riskli alan kararı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı tarafından, Hıdırlıktepe, Atıfbey, İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında bazı alanlar için riskli alan kararı verildi.

ankara riskli alanlar Haberi

ankara riskli alanlar
Ankara İli, Çankaya İlçesi, Namık Kemal Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgeler Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 21/1/2013 tarihli ve 271 sayılı yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2'nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 28/1/2013 tarihinde riskli alan ilan edildi.


Riskli alanların krokisi için