20 / 04 / 2024

ankara sivas yüksek hızlı tren ne zaman açılacak

ankara sivas yüksek hızlı tren ne zaman açılacak

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı yapım çalışmalarına ilişkin, "Yozgat sınırları içerisinde ve Kırıkkale hattında bulunan çalışmalarda sona yaklaşıldı ve rayları döşeme aşamasına gelindi" dedi...

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı 2027'de hizmete açılacak!

Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun’un merakla beklenen Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili verdiği soru önergesine 6,5 ay sonra yanıt geldi. Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 2013’te temeli atılan ve 2016’da bitmesi öngörülen projenin 2027’de biteceği yanıtını verdi.

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

İki büyük şehir arası mesafe 80 dakika olacak! Bakan Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara- İstanbul arası yüksek hızlı tren müjdesi verdi ve iki büyük şehir arası mesafenin 80 dakika olacağını açıkladı.

Konutta yıllık getirisi en yüksek ilçeler peş peşe sıralandı! Şampiyon Ankara'dan!

Endeksa, konutta yıllık getiri oranı en fazla olan ilçeleri peş peşe sıraladı. Araştırmada Türkiye’nin en kalabalık il ve ilçeleri mercek altına alındı. Konutta en yüksek getiri ise Ankara'dan oldu. 

Konut kredisindeki yüksek faizler konut satışlarını düşürürken, fiyatlar durağanlaştı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, TUİK’in ekim ayı konut satış rakamlarını inceleyerek, konut kredisindeki yüksek faizlerin konut satışlarını düşürdüğünü, fiyatların ise durgunlaştığını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Malatya, bölgesel tren seferleriyle Ankara-Sivas YHT'ye bağlanacak! 20 Haziran'dan itibaren yüzde 50 indirimli! 

TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, "20 Haziran tarihi itibarıyla hizmet vermeye başlayacak bölgesel tren seferleriyle Malatya'yı Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na bağlayacağız" dedi ve hızlı tren ile Malatya-Sivas parkurunu birlikte kullananlara yüzde 50 indirim yapılacağını belirtti. 

1 ay ücretsizdi: Ankara-Sivas YHT Hattı'nda bilet fiyatları açıklandı! İşte ücret tarifesi

Açılışa özel 1 ay ücretsiz seyahat imkanı sunulan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı yarından itibaren ücretli tarifeye geçecek. Peki bilet fiyatları ne kadar olacak? İşte Ankara-Sivas YHT Hattı ücret tarifesi...

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti!

Merakla beklenen Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti. Gerçekleştirilen sefere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da katıldı.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? Bakandan son dakika açıklaması!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı 2023'te tamam! Seyahat süresi 2 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas hızlı tren hattının altyapı çalışmalarında yüzde 99,67 fiziki ilerleme sağladıklarına dikkat çekerek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Ankara-Sivas hızlı tren hattındaki son durum...

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

ankara sivas yüksek hızlı tren ne zaman açılacak Haberi

ankara sivas yüksek hızlı tren ne zaman açılacak

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı yapım çalışmalarına ilişkin, "Yozgat sınırları içerisinde ve Kırıkkale hattında bulunan çalışmalarda sona yaklaşıldı ve rayları döşeme aşamasına gelindi ancak diğer aşamalar bitmediği için YHT hattını belki 2016 yılının sonu gibi faaliyete geçirebileceğiz" dedi.


Bozdağ, AK Parti Akdağmadeni İlçe Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı'nın, yardımlaşma, dayanışma, paylaşma ve kucaklaşmanın en güzel günlerinden biri olduğunu söyledi.


Akdağmadeni'nin, Yozgat’ın gelişen ilçelerinden vurgulayan Bozdağ, 2004 yılında belediyecilik hizmetini devralan mevcut Belediye Başkanı Suphi Daştan'ın çok büyük eserler kazandırdığını ve ilçenin farklı bir görünüme kavuştuğunu anlattı.


Yerel seçimlerde verilen sözlerin bir bir yapıldığını dile getiren Bozdağ, "Yerel seçimlerde söz verdiğimiz gibi doğalgazı ilçemize kazandıracağız. Özellikle kömürün ağırlığını, isinin pasının yükünü hep onlar çekiyordu. Erkekler...