28 / 03 / 2024

Ankara sosyal konut inşası

Ankara sosyal konut inşası

Ankara'nın Güdül ilçesine bir dizi ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da devam eden konut projeleri hakkında bilgi verdi. 

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin temeli yarın atılıyor! 4 milyon 560 bin oldu!

Eylül ayında açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ’nin ilk temel atma töreni yarın gerçekleşecek. Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’dan başlatacak. İşte detaylar…

12 soruda TOKİ Ankara Sincan 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Yenipeçenek ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün gece saatlerinde başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Ankara'da da yeni konutlar hayata geçirecek. Peki TOKİ Sincan Yenipeçenek projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ Ankara sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Ankara ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili ayrıntıları duyurdu. Peki TOKİ Ankara sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Ankara ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ankara sosyal konut (ucuz konut) projesinin detayları belli oldu! TOKİ Ankara 2022 başvuru şartları neler? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından detayları açıklanan TOKİ 'İlk evim', 'ilk iş yerim' sosyal konut projesinin detayları resmen netleşti. Peki TOKİ Ankara sosyal konut (ucuz konut) projesinin şartları neler? TOKİ Ankara sosyal konut projesindeki evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ 100 bin sosyal konut İstanbul başvuru tarihleri 2020!

TOKİ 100 bin sosyal konut İstanbul başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projelerde yer alan konutlar için başvuru heyecanı şimdiden başladı.

TOKİ 100 bin sosyal konut Bursa başvuru tarihi!

TOKİ 100 bin sosyal konut Bursa başvuru tarihi haberimizde yer alıyor.TOKİ Bursa 2020 projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Düzce'ye 300 sosyal konut yapılacak!

Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi için yapılacak olan sosyal konutlara ilişkin bilgiler açıklığa kavuşuyor.  Kimlerin sosyal konut alabileceği netlik kazanırken Düzce'ye de 300 sosyal konut yapılacağı öğrenildi...

TOKİ sosyal konut projesi 2019-2020!

TOKİ sosyal konut projesi başvuruları 16 Aralık'ta başlıyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer alacağı projeler Türkiye'nin 81 ilinde inşa edilecek. Peki başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte tüm detaylarıyla TOKİ sosyal konut projesi 2019-2020...

TOKİ 100 bin sosyal konut başvuruları 16 Aralık'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin sosyal konut projesi için başvuru dönemi 16 Aralık'ta başlıyor. Projelerde 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

100 bin sosyal konut projesi kura tarihleri!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın desteği ile başlayan "Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" TOKİ öncülüğünde başladı. Peki 100 bin sosyal konut projesi kura tarihleri açıklandı mı? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ 100 bin sosyal konut başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ'nin başlattığı 100 bin sosyal konut projesinde detaylar belli oluyor. Peki TOKİ 100 bin sosyal konut başvuruları ne zaman başlayacak? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ Ankara 100 bin sosyal konut başvuruları!

TOKİ Ankara 100 bin sosyal konut başvuruları ne zaman? TOKİ Ankara 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Ankara 100 bin sosyal konut başvuru şartları neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylarıyla TOKİ Ankara 100 bin sosyal konut projesi...

TOKİ 100 bin sosyal konut Ankara detayları!

TOKİ Ankara 2020 projesinde başvurular ne zaman? TOKİ Ankara 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Ankara 2020 nerede? İşte TOKİ 100 bin sosyal konut Ankara detayları...

Ankara sosyal konut inşası Haberi

Ankara sosyal konut inşası

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Güdül Belediyesi'nde ziyarette bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Belediye binasında, ilçede Hazine taşınmazı satın alanlardan 5 kişiye tapularını teslim eden Kurum, sonrasında ise İnönü Mağaraları'nın bulunduğu alana giderek inceleme yaptı, yetkililerden bilgi aldı.

Kurum, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, şehirleri ihya etmek için çalıştıklarını, amaçlarının eser üretmek olduğunu dile getirdi. 

Ankara'da bugüne kadar 91 bin 500 sosyal konutun inşaatını tamamlayarak vatandaşlara teslim ettiklerini söyleyen Kurum, 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında 12 bin 500 konutun yapımının Ankara'nın ilçelerinde sürdüğünü belirtti. 

Tarihi mekanların ve riskli binaların dönüşümüne yönelik de Ankara'nın her ilçesinde projeler yürütüldüğünü belirten Kurum, Ankara Kalesi ve Hergelen Meydanı'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Ankara Mamak'a 4 bin 477...