18 / 04 / 2024

ankara sosyal tesis yapım işi

ankara sosyal tesis yapım işi

Mamak Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğünden: Mamak Harman'da bulunan sosyal kültürel tesis alanı yapım işi ihale edilecek

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

Ankara Mamak'a sosyal tesis!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kartaltepe’nin daha fonksiyonel hale gelmesi için bir takım düzenlemeler yapacaklarını belirtti. Bölgeye kafetaryası olan bir sosyal tesis yapılacak.

Şahinbey Çörekli'ye sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi'nin yeni mahallelerinden olan Çörekli Mahallesi’nde hayata geçirdiği sosyal tesis ve caminin açılışı gerçekleşti.

Şehitkamil Belediyesi'nde her mahalleye sosyal tesis!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun her mahalleye vermiş olduğu sosyal tesis sözü Karakesek Mahallesi’nde de yerine getiriliyor.

Beylikdüzü Kavaklı'ya sosyal tesis!

Beylikdüzü’nde göreve gelindiğinden bu yana 5 tane sosyal tesisi hazır eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahallesi’ne Emekliler Lokali ve Sosyal Tesis kazandıracak.

Ümraniye İnkılap Mahallesi sosyal tesis alanı imar planı askıda!

İstanbul Ümraniye İlçesi, İnkılap Mahallesi, 48 pafta, 1832 ada, parka terkin edilen alanın bir kısmına ilişkin Sosyal Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Başakşehir Life Park Evleri 2 özel sosyal tesis alanı imar planı askıda!

Başakşehir'de Life Park Evleri 2'nin arkasında kalan 799 ada, 2 parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Gaziantep Şehitkamil'e üç yeni sosyal tesis!

Şehitkamil Belediyesi, 3 farklı mahallede aynı anda sosyal tesis inşaatı için çalışmalara başladı.

Afyonkarahisar Selçuklu Sosyal Tesis projesinin ihalesi yapıldı!

Selçuklu Mahallesi Sosyal Tesis projesinin ihalesi dün yapıldı. İhaleye toplam 5 firma katıldı. İşin yaklaşık maliyeti 1 milyon 683 bin 989 TL olarak açıklandı.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis İnşaat ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

Çankırı Çerkeş'e konut, ticari ve sosyal tesis!

Çerkeş Belediyesi tarafından Yeni Mahalle'ye kat karşılığı konut, ticari ve sosyal tesis alanı inşaatı yapılması için hazırlıkların ve ihale sürecinin sonuna gelindi.

ankara sosyal tesis yapım işi Haberi

ankara sosyal tesis yapım işi

Mamak Harman Mahallesi'nde sosyal kültürel tesis alanı yapım işi ihale edilecek. Muhammen bedelin 3 milyon 729 bin 515 lira olarak belirlendiği ihalede geçici teminat bedeli ise 111 bin 885 lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için