25 / 04 / 2024

Ankara TRJet tesisi

Ankara TRJet tesisi

Türkiye'nin Bölgesel Uçak Projesi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Ulaşımın çehresini değiştirmesi beklenen Bölgesel Uçak Projesi için nihai onay süreci devam ederken, Ankara'da kurulacak TRJet tesisinin yapım çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

Ankara'da kurulacak TRJet tesisi için çalışmalar başlıyor!

Türkiye'de ulaşımın çehresini değiştirmesi beklenen Bölgesel Uçak Projesi için nihai onay süreci devam ederken, sorun iddialarının aksine, bir sonraki adım olarak Ankara'da kurulacak TRJet tesisinin yapım çalışmalarına da başlanıyor.

Merkez Bankası'nın sosyal tesisi Hafize Gaye Erkan'ın ailesine mi tahsis edildi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, ailesini Ankara'daki TCMB Sosyal Tesisi'nin Hafize Gaye Erkan'ın talimatıyla tadilat yapılacağı bahanesi ile kapatıldığı öne sürülerek aileye tahsis edileceği iddia edildi. İşte detaylar...

Ankara’ya 30 milyon TL'ye otel yapılacak!

Vilayetler Birliği, Ankara Kızılcahamam'da 30 milyon TL yatırımla termal havuzlu otel ve dinlenme tesisi inşa ettiriyor. 

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi açıldı!

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Bilkent'te hizmete açıldı.

Gaziler Sosyal Tesisi 29 Ekim'de açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit yakınları ve gaziler için yaptırılan Gaziler Sosyal Tesisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılıyor.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Deniz GYO Eryaman A Blok Eğitim Tesisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi A Blok Eğitim Tesisi ve C Blok'la ilgili 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Ankara Mektebim 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Eğitim Tesisi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Altındağ'a yeni spor tesisi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara Altındağlılara yeni spor tesisi müjdesi verdi.

Ankara Polatlı'da 14.2 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Polatlı'da yer alan sağlık tesisini 14 milyon 222 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tavuk Dünyası Başkent OSB'de üretim tesisi inşa ediyor!

Yılın başından bu yana açtığı yeni şubelerle 200’ün üzerinde restorana ulaşan Tavuk Dünyası,  şekerpınar Ankara Başkent OSB'de 2. üretim tesisi inşaatının temelini attı.

Ankara'da Engelliler Sosyal Tesisi açıldı!

Pursaklar Belediyesi tarafından yaptırılan Engelliler Sosyal Tesisi hizmete açıldı. 

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Ankara Gölbaşı'na golf tesisi geliyor!

Forem Gayrimenkul, Ankara Gölbaşı'nda 95 milyon 781 bin TL'lik yatırımla golf tesisi inşa edecek.

Ankara TRJet tesisi Haberi

Ankara TRJet tesisi

Bölgesel Uçak Projesi için Ankara'da kurulacak TRJet tesisinin yapım çalışmalarına başlanacağı belirtildi. ABD merkezli uzay ve havacılık sistemleri şirketi Sierra Nevada Corporation'ın (SNC) Üst Yöneticisi Fatih Özmen, Bölgesel Uçak Projesi'ne ilişkin yürütülen çalışmalara yönelik bilgi verdi. Özmen, üretilecek uçağın Türkiye'de ulaşımın çehresini değiştirmesini beklediklerini söyledi. TRJet özünde bir ustalık, uzmanlık ve eğitim transferi olduğunu vurgulayan Özmen, TRJet'in, teknoloji ve inovasyon alanında sağlam bir temel sunduğunu, gelecek nesillerin bu projenin meyvelerini toplayacağı ve yeni çalışmalar inşa edebileceğini belirtti.


İLK UÇUŞU 2019'DA

Özmen, Ankara'da kurulacak olan TRJet firmasının Dornier 328 uçaklarının modernize edilmiş bir versiyonunu kullanarak, birkaç yıl gibi kısa bir süre içerisinde üreteceği TRJ328 adlı uçağın 2019 itibarıyla ilk uçuşunu gerçekleştireceğini ifade etti. Özmen, "TRJet, Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ ve...