29 / 03 / 2024

ankara turizm başkenti

ankara turizm başkenti

Ankara Shopping Fest (ASF) İcra Komitesi Başkanı Yüksel Tavşan, Shopping Fest'le Ankara'yı turizmin de başkenti haline getirerek, adını tüm dünyaya duyurmak istediklerini söyledi...

Asya'nın yeni milyarderler başkenti 92 milyarderi ile Mumbai oldu! New York ve Londra ile yarışıyor!

Asya'nın yeni milyarderler başkenti belli oldu. Nikkei Asia basın kuruluşunun, merkezi Şanghay'da olan Hurun Araştırma Enstitisüne dayandırmış olduğu rapora Hindistan'ın Mumbai şehri toplamda 92 milyarderi ile Asya'nın yeni "zenginler başkenti" unvanına sahip oldu. 

Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kuyumculuğun başkenti açıkladı! İşte 2 Ekim 2022 altın fiyatları..

Kuyumculuğun başkenti olan Kahramanmaraş'ta bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu yüzlerce kişi tarafından merak ediliyor. Peki, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş’ta altın fiyatları bugün kaç lira? İşte, kuyumculuğun başkentinde 2 Ekim 2022 altın fiyatları….

Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kuyumculuğun başkenti açıkladı! İşte 23 Eylül 2022 altın fiyatları

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün kaç lira? İşte, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 23 Eylül 2022 altın fiyatları.

Altının başkenti altın fiyatlarını resmen açıkladı! İşte 20 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları 

Altının başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları resmen açıklandı. Peki, altının başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte,  altının başkenti Kahramanmaraş 20 Eylül 2022 altın fiyatları.

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş’ta altın fiyatları bugün ne kadar? Herkes bu rakamları merak ediyor!

Kuyumculuğun ve altının başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları belli oldu. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte, kuyumculuğun ve altının başkenti Kahramanmaraş 18 Eylül 2022 altın fiyatları...

Kahramanmaraş altın fiyatları ne kadar? Kuyumculuğun Başkenti resmen açıkladı! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Kahramanmaraş, kuyumculuğun başkenti olarak bilinirken Kahramanmaraş'taki altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak diyor. İşte Kahramanmaraş altın fiyatları...

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları ne kadar? 1 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti olan Kahramanmaraş'taki altın fiyatları  Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından açıklandı. Peki Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç lira? İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş güncel altın fiyatları açıklandı! Kahramanmaraş 31 Ağustos 2022 altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti olan Kahramanmaraş güncel altın fiyatları Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından  açıklandı. Peki Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç lira?

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta patlayan tahıl silosuna tarihi statü

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta liman bölgesinde iki yıl önce meydana gelen patlamada, ülkenin buğday stoklamak için kullandığı ana silo yerlebir oldu. 120 bin tonluk kapasiteye sahip silo binasına aradan geçen sürenin ardından tarihi statü verildi.

Yabancılar konut yatırımında hangi şehri tercih ediyor?

Türkiye'nin turizm başkenti Antalya'nın yabancı yatırımcılarının radarında olduğunu söyleyen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, kent genelinde gayrimenkul yatırımlarının arttığını dile getirdi. 

Antalya Nekropol Müzesi'nin inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarafından yapımına başlanan Nekropol Müzesi Projesi'nde sona gelindi. Proje turizm başkenti Antalya'yı müzeler kentine dönüştürerek yerli ve yabancı ziyaretçilerin bu tarihe tanıklık etmesini sağlamak açısından da büyük öneme sahip.

TOKİ Ankara Sincan başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Ankara Sincan başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı'ndan Mansur Yavaş ve Sinan Aygün açıklaması!

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile eski CHP'li Sinan Aygün arasındaki "rüşvet" tartışmasına ilişkin açıklama yaptı....

ankara turizm başkenti Haberi

ankara turizm başkenti

Ankara Shopping Fest (ASF) İcra Komitesi Başkanı Yüksel Tavşan, Shopping Fest'le Ankara'yı turizmin de başkenti haline getirerek, adını tüm dünyaya duyurmak istediklerini söyledi.


Tavşan, Shopping Fest kapsamında gerçekleştirilen "En Şık Vitrin" yarışmasının sonuçlarının açıklandığı etkinlikte yaptığı konuşmada, Shopping Fest'in ticarete hız kazandırmak için yapılmış bir organizasyon olduğunu ifade etti.


Bu kapsamda birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini bildiren Tavşan, "Shopping Fest'in amacı Ankara'nın marka şehir ünvanına katkıda bulunmak. Bu kapsamda yapılan çalışmalardan biri de vitrinlerle ilgili bu çalışma. Mağazalarımızı ön plana çıkaran, emeği, tasarımı ve ürünü sergileyen en önemli yer vitrinler. Etkinlik kapsamanda halk oylamasına dayalı bir şekilde en iyi 3 vitrini seçtik" dedi.


Tavşan, Shopping Fest'in şehre turizm anlamında da büyük katkı sağlayacağının altını çizerek, "Ankara Shopping Fest'le Ankara'yı turizmin de başkenti haline getirerek,...