18 / 04 / 2024

Yüksel Tavşan: Shopping Fest'le Ankara turizmin başkenti olacak!

Yüksel Tavşan: Shopping Fest'le Ankara turizmin başkenti olacak!

Ankara Shopping Fest (ASF) İcra Komitesi Başkanı Yüksel Tavşan, Shopping Fest'le Ankara'yı turizmin de başkenti haline getirerek, adını tüm dünyaya duyurmak istediklerini söyledi...



Ankara Shopping Fest (ASF) İcra Komitesi Başkanı Yüksel Tavşan, Shopping Fest'le Ankara'yı turizmin de başkenti haline getirerek, adını tüm dünyaya duyurmak istediklerini söyledi.


Tavşan, Shopping Fest kapsamında gerçekleştirilen "En Şık Vitrin" yarışmasının sonuçlarının açıklandığı etkinlikte yaptığı konuşmada, Shopping Fest'in ticarete hız kazandırmak için yapılmış bir organizasyon olduğunu ifade etti.


Bu kapsamda birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini bildiren Tavşan, "Shopping Fest'in amacı Ankara'nın marka şehir ünvanına katkıda bulunmak. Bu kapsamda yapılan çalışmalardan biri de vitrinlerle ilgili bu çalışma. Mağazalarımızı ön plana çıkaran, emeği, tasarımı ve ürünü sergileyen en önemli yer vitrinler. Etkinlik kapsamanda halk oylamasına dayalı bir şekilde en iyi 3 vitrini seçtik" dedi.


Tavşan, Shopping Fest'in şehre turizm anlamında da büyük katkı sağlayacağının altını çizerek, "Ankara Shopping Fest'le Ankara'yı turizmin de başkenti haline getirerek, adını tüm dünyaya duyurmak istiyoruz" diye konuştu.


Bu kapsamda 5 yıllık bir yol haritası hazırladıklarını kaydeden Tavşan, bu süre zarfı içerisinde Ankara'ya simge bina ve uluslararası fuar alanı gibi zenginlikleri de katarak, şehirdeki alışverişi daha da keyifli hale getirmek istediklerini ifade etti. Tavşan, "en şık vitrin" uygulamasının gelecek senelerde ödüllerle çok daha cazip hale getirmek istediklerini dile getirdi.


En Şık Vitrin

Stil danışmanı yazar Aysun Kaba tarafından organize edilen yarışmada Ankaralıların oylarıyla en iyi vitrinler seçildi. Yarışmada birincilik ödülünü Ece Salıcı'nın sahibi olduğu butiğin vitrini aldı.Etkinliğe Ankara'nın siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.


AA


Geri Dön