26 / 04 / 2024

yüksel tavşan

yüksel tavşan

Ankara Shopping Fest (ASF) İcra Komitesi Başkanı Yüksel Tavşan, Shopping Fest'le Ankara'yı turizmin de başkenti haline getirerek, adını tüm dünyaya duyurmak istediklerini söyledi...

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Sıcak hava tarlaları da vurdu! Soğan fiyatı 4 katına çıktı

Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan: Soğan ve patates ücretleri son zamanlarda neredeyse 3-4 kat çıktı. Fiyatların bu denli çıkmasının sebebini ise havaların mevsim normalleri üzerinde seyretmesi oldunu söyledi.

Pazarın en gözdeleri limon ve patatese devasa zam. Sofrada bu besinleri bulmak artık zor olacak

Artan enflasyon rakamları pazarda sofraların vazgeçilmezi limon ve patatesi vurdu. Bu iki gıdanın dışında soğan, domates de fahiş zamları görürken, Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, pazardaki son durumu açıkladı.

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Hallerin işletilmesine AVM modeli önerisi!

Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, hallerin modernize edilmesiyle ilgili çalışmaları değerlendirdi. Tavşan, hallerin AVM modeli ile işletilmesini önerdi.

İsmet Yüksel: Yüreğir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

İsmet Yüksel "Yüreğir hem Doğu'dan gelenlerin, hem de Adana'nın kırsalından gelenlerin ilk yerleşim yeri. 400 binin üzerinde nüfusuyla, Yüreğir dün de bugün de hala sahipsiz. Yüreğir'de bir kentsel dönüşüme bir an önce başlamak gerekiyor."

Yüksel Alioğlu Keşan'daki inşaat sektörünü değerlendirdi!

Edirne Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Alioğlu, Keşan'da inşaat sektöründeki sorunlar ve yaşanan sıkıntılar ile ilgili açıklamalar yaptı.

Kiler GYO'nın 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı tescillendi!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Bilgilendirme Platformu'na 26.06.2015 tarihinde yapılan 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı hakkında açıklama yayınladı.

Yüksel Mutlu: Restorasyonlar aslına uygun yapılmalı!

Akdeniz Belediyesi Eşbaşkanı Yüksel Mutlu, "Tarihi yerlerle ilgili yapılacak restorasyon aslına uygun olarak, binaların tarihi dokusuna zarar vermeden yapılmalı" dedi.

Yalçın Yüksel kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti. Peki, Yalçın Yüksel kimdir? Yalçın Yüksel, ne zamandan beri Vakıf GYO bünyesinde hizmet veriyordu? İşte Yalçın Yüksel..

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın YÜKSEL görevinden istifa etti.

Riyad'daki metrobüs hattını Yüksel İnşaat üstlendi!

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad 'da yapılacak metrobüs hattını Türk şirketi Yüksel İnşaat, 614 milyon dolara inşa edecek.

SB Yüksel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SB Yüksel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Talip Yüksel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Mandıra Caddesi'nde kuruldu.

yüksel tavşan Haberi

yüksel tavşan

Ankara Shopping Fest (ASF) İcra Komitesi Başkanı Yüksel Tavşan, Shopping Fest'le Ankara'yı turizmin de başkenti haline getirerek, adını tüm dünyaya duyurmak istediklerini söyledi.


Tavşan, Shopping Fest kapsamında gerçekleştirilen "En Şık Vitrin" yarışmasının sonuçlarının açıklandığı etkinlikte yaptığı konuşmada, Shopping Fest'in ticarete hız kazandırmak için yapılmış bir organizasyon olduğunu ifade etti.


Bu kapsamda birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini bildiren Tavşan, "Shopping Fest'in amacı Ankara'nın marka şehir ünvanına katkıda bulunmak. Bu kapsamda yapılan çalışmalardan biri de vitrinlerle ilgili bu çalışma. Mağazalarımızı ön plana çıkaran, emeği, tasarımı ve ürünü sergileyen en önemli yer vitrinler. Etkinlik kapsamanda halk oylamasına dayalı bir şekilde en iyi 3 vitrini seçtik" dedi.


Tavşan, Shopping Fest'in şehre turizm anlamında da büyük katkı sağlayacağının altını çizerek, "Ankara Shopping Fest'le Ankara'yı turizmin de başkenti haline getirerek,...